ONA VAM STALNO U SEKSU TRAŽI DOGI POZU? Evo šta to znači za vašu vezu!

Najdraža poza u seksu jedan je od najličnijih i najintimnijih ljudskih izbora jer žena njima otkriva da li voli da preuzima kontrolu, dominira, isprobava nešto novo ili jednostavno voli da se opusti i uživa.

Proverite što ovih 8 poza otkriva o njoj i tome da li je pravi izbor za dugoročnu vezu:

1. Misionarski položaj

Reč je o klasičnoj pozi, ali ako je njoj ona najdraža, verovatno je vrlo romantična, smatra seksualna terapeutkinja dr Rejčel Nidl.

Ova poza vodi većoj intimnosti jer možete da se gledate u oči sa partnerom. Žene koje vole da uživaju u njoj jer je udobna mogu biti opuštenije u poređenju s drugim pozama.

2. Žena gore

Ona je u vozačevom sedištu u ovoj pozi. Ona joj omogućava da upravlja kukovima, a puno žena smatra ovu pozu idealnom za postizanje vaginalnog orgazma. Ova žena zna šta želi.

3. Dogi poza

Neke žene uživaju u ovoj pozi jer im omogućava da se u potpunosti prepuste strastima, bez emocija. Takođe mogu da se koncentrišu na sopstveni užitak bez ometanja i zadovoljstvo i ljubav prema partneru uopšte nisu toliko važni koliko užitak.

4. Žena gore, okrenuta od muškarca

Žena koja voli ovu pozu zna šta želi. Okretanjem lica ona se koncentriše na sopstveni užitak i otvara prostor za seksualne fantazije i svoje i njegove.

5. Poza 69

Ako voli ovu pozu, sigurno je da obožava oralni seks, kao i dobijanje istog.

6. Kašika

Žene koje vole ovu pozu željne su intimnosti i bliskosti koju takav položaj pruža. Želja da budu pažene i mažene jedna je od glavnih motiva za ovu pozu.

7. Noge na ramenima

Ako uživa da prebacuje noge na vaša ramena, znači da zna šta hoće. Ovo je ujedno i jedan od najboljih položaja za ostvarenje orgazma.

8. Stojeći

Reč je o pustolovnoj ženi koja stalno želi da isprobava nešto novo u seksu. Krevet i tradicionalne poze su im dosadne i zato žele da probaju nešto novo.

Izvor: Informer.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *