ONI SU SRPSKI MILIONERI: Evo koliko su teške najveće zvezde srpske estrade!

Iako srpske zvezde izbegavaju da javno govore koliko zaista zarađuju na nastupima i koncertima, na sajtu „Celebrity net worth“ objavljeni su podaci koji pokazuju koliko su naši pevači zaradili novca tokom karijere.

Aca Lukas

Iako ne postoje tačni podaci, koliko je Lukas zaradio tokom karijere, na sajtu „Vipfaq“ stoji informacija da je pevač u toku 2017. godine zaradio milion dolara.

Lepa Brena

Prema podacima koji se mogu naći na sajtu „Celebrity net worth“ jugoslovenska pevačica, glumica i talentovana menadžerka, „teška“ je 16 miliona dolara.

Šaban Šaulić

Kako se navodi na pomenutom sajtu, Šaulić je zaradio 20 miliona dolara, a tokom duge i uspešne karijere, kralj narodne muzike je objavio 30 albuma.

Dragana Mirković

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora, Dragana Mirković, teška je ukupno 30 miliona dolara. Njena slava davno je premašila granice Srbije, a popularna je i u Bugarskoj i Rumuniji. Dragana je vlasnica satelitske televizije DM SAT, a njen suprug Toni je ovlašćen diler za prodaju „majbaha“.

Ceca Ražnatović

Prema podacima koji su objavljeni na sajtu „Celebrity net wort“, najveća srpska zvezda Ceca Ražnatović „teška“ je neverovatnih 80 miliona dolara. Inače, na sajtu se navodi da Cecina popularnost ne prestaje da raste od momenta kada se pojavila na sceni 1988. godine, a do sada je objavila 15 studijskih albuma.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *