OPET BUKTI RAT IZMEĐU ŠEFA RADIKALA I NATO LOBISTKINJE: Šešelj: Jelena je zarazila mog čitaoca picajzlama!

Jelena Milić, NATO lobistkinja i direktorka Centra za evroatlantske studije, odlučila je da „objavi rat“ lideru radikala Vojislavu Šešelju.

Najpre se Jensu Stoltenbergu, generalnom sekretaru NATO, za vreme njegove posete Beogradu žalila na porast nacionalističke retorike i povratak ratnih zločinaca, aludirajući na Šešelja, da bi juče otišla korak dalje i poručila šefu radikala da su njegove knjige smeće!

Ona je, naime, objavila fotografiju sa kesama prepunim đubreta pored kontejnera, a u tim kesama nalazila se knjiga vođe radikala „Fenomenologija balkanskog despotizma“!

Šešelj, naravno, na ovakvu provokaciju nije mogao da joj ostane dužan. A imao je objašnjenje i kako se njegova knjiga našla pored kontejnera i kakve veze sa tim ima Milićeva…

– Jelena Milić je nekog mog predanog čitaoca zarazila NATO picajzlama. Picajzle su se verovatno nakotile u toj knjizi i vlasnik je onda morao da baci knjigu. Meni je samo čudno što knjigu nije spalio jer picajzle najbolje reaguju na vatru. U borbi protiv mene, Stoltemberg i NATO joj mogu mnogo pomoći, to je sigurno, žalila se pravim ljudima – rekao je Šešelj za „Alo!“.

Potom je u svom stilu samouvereno naveo da ljudi u Srbiji „bukvalno gutaju“ njegove knjige.

– To se najbolje vidi na Sajmu knjiga, svake godine je naš štand najviše posećen – kaže Šešelj.

Izvor: Alo

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *