OPLJAČKANA NAĐA HIGL: Srpskoj plivačici lopovi odneli 300 medalja! Više ih nikada neću videti!

Novi stres za najbolju srpsku plivačicu svih vremena. Nađa Higl, nekadašnja svetska prvakinja u trci na 200 metara prsno, opljačkana je proteklog vikenda, a među stvarima koje su lopovi odneli nalazi se i više od 300 medalja, osvojenih tokom uspešne karijere.

Ovu neprijatnost koju je doživela, bivša plivačica podelila je s prijateljima i fanovima na Fejsbuku.

– Olakšana za dva bicikla, dva dečja sedišta i preko 300 medalja. Hvala, dragi lopovi – napisala je ironično Nađa Higl.

Od svega što je ukradeno, sigurno je da najveću vrednost imaju odličja sa takmičenja do kojih je Higlova dolazila napornim radom i svakodnevnim odricanjima. Kao što sportisti uvek ističu – svaka medalja je važna i svaka se pamti.

Na naš poziv, Nađa nije želela da komentariše ovaj nemili događaj, ali je istakla da veruje kako medalje više nikada neće videti.
– Hvala na brizi. To je sigurno već istopljeno… Ne bih dalje komentarisala – rekla je Nađa za Kurir.

Nekadašnja šampionka koja je šokirala svet zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu u Rimu 2009. godine, danas je supruga i majka dvoje dece, a poslednjih nekoliko godina vodi bitku sa opasnom bolesti. Nađa boluje od ulceroznog kolitisa, autoimunog oboljenja koje će je pratiti do kraja života. Ali kao i u svojoj karijeri, ova sjajna mlada žena se ne predaje i prkosi svojoj dijagnozi iz dana u dan.

Na pitanje da li je slučaj prijavila policiji, Nađa Higl nije dala odgovor. Prema informacijama koje je Kurir dobio iz MUP, slučaj krađe iz doma nekadašnje svetske šampionke nije prijavljen.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *