OPSESIJA UZELA MAHA: Karapandža proglasio Sinišu Malog za premijera Srbije!

Nadaleko čuveni Tviter profesor Karapandža nastavlja da se blamira sa svojom kampanjom protiv Siniše Malog.

Karapandža, čije su poslovne kombinacije sa Šoškićem raskrinkane, a kojima je na put stao Siniša Mali, postao je opsednut sadašnjim ministrom finansija u Vladi Srbije.

Godinama je Karapandža na Tviteru optuživao Malog da je plagirao doktorat iako nije izneo nijedan dokaz.

Na kraju je sam Karapandža postao meta tviteraša kada je Željko Mitrović razoktrio njegove sumnjive poslove kada je sa bivšim guvernerom NBS Dejanom Šoškićem, vršeći politički pritisak, prodavao softver za za zaštitu od rizika.

Ove poslovne malverzacije i bogaćenje na račun države Srbije osujetio je Siniša Mali, odbivši da Komercijalna banka kupi ovaj softver. Od tada se protiv njega, ali i države Srbije, vodi kampanja koju orkestira profesor Karapandža.

Ubrzo pošto je razotkriven stvarni motiv njegove lične mržnje i fanatične opsednutosti sa likom Siniše Malog, Karapandža je blokirao Mitrovića na Tviteru.

Potom je otkriveno i da je njegov sopstveni doktorat sumnjiv jer se radi o tri eseja na 88 strana na kojima je Karapandža potpisan kao treći, odnosno četvrti autor. Pored toga, pojavile su se inforamcije o veoma skromnom naučnom radu ovog profesora, a poslednjih petnaest godina nije objavio ništa.

Očajan jer je potpuno razotkriven u javnosti, Karapandža je objavio tvit u kome se žali organizatorima Berlinskog maratona da su među takmičare upisali Sinišu Malog kao doktora, a on je kako ovaj profesor navodi „ukrao doktorat“.

Međutim, koliko je opsednut Sinišom Malim svedoči i činjenica da ga je pogrešno naveo kao premijera Srbije.

  • Hej (Belinski maraton označen) na vašoj listi takmičara premijer Srbije Siniša Mali označen je kao doktor. To je laž, on nikada nije proglašen doktorom jer je plagirao tezu – rekao je Karapandža.

Profesor je naravno u svojoj opsesiji i mržnji, potpuno zaboravio da je Siniša Mali ministar finansija u Vladi Srbije, a da je premijer Ana Brnabić.

Ništa novo od Karapandže posle godina kampanje laži protiv države Srbije i njenih zvaničnika. Izgleda da je gubitak lične koristi koju bi stekao na grbači naših građana ostavio brojne frustracije u ličnosti profesora.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *