OŠIŠALI SE DO GLAVE DA IH NE NAĐU: Mađarska deportovala dvojicu Srba zbog ubistva Nikole Kosanića u Slovačkoj!

Mađarska policija isporučila je osumnjičene Slavka Đ. (21) i Jovana M. (26), obojicu iz Aleksinca, po poternici koju je raspisala Slovačka za ubistvo srpskog državljanina Nikole Kosanića (22) iz Sopota u Bratislavi.

Podsetimo, Nikola Kosanić preminuo je 8. decembra oko 5 sati ujutru, ubrzo nakon batina koje je, kako se sumnja, dobio od dvojice mladića iz Aleksinca.

Oni su nakon saznanja da je mladić preminuo pokušali da pobegnu, najverovatnije da se vrate u Srbiju, ali su uhapšeni u Mađarskoj. Zanimljivo je da su se ošišali do glave kako bi promenili lični opis. Nakon hapšenja, a s obzirom na to da je poternicu raspisala Slovačka, Mađarska je isporučila dvojicu osumnjičenih za ubistvo.

Na sudu će biti dokazano da li je Nikola Kosanić preminuo od udarca pesnicama ili je nezgodno, prilikom udarca, pao i udario glavom u pločnik, tj. biće utvrđen tačan uzrok smrti.

Vest da su dvojica momaka iz Aleksinca ubila zemljaka u tuđoj zemlji ostavila je širu javnost u šoku. Šok je bio i za njihove porodice, koje su za medije izjavile da su oni otišli u Slovačku kako bi igrali fudbal.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *