OSVETA: Čume šalje bivšu ženu na robiju!

Ljubiša Buha zvani Čume, bivši svedok-saradnik u postupcima protiv „zemunskog klana“, tužio je bivšu suprugu! Kako Srpski telegraf saznaje, on je protiv Ivane Tulović podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da je lažno svedočila tokom suđenja protiv njega, nakon čega je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odlučilo da podigne optužnicu protiv nje!

– Buha tereti Tulovićevu da je tokom suđenja u postupku za ukradeni ferari koji joj je poklonio više puta davala lažne izjave i pored toga što je bila svesna da je to krivično delo! Ipak, nju to nije sprečilo da i dalje nastavi da na račun bivšeg supruga iznosi niz ozbiljnih optužbi – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Između ostalog, Buhina bivša supruga izjavila je da joj je Čume prilikom jedne njene posete u KPZ Padinska skela navodno pretio.

– Tulovićeva je tada rekla da strahuje za sopstvenu bezbednost i da se plaši za svoj život! Međutim, istraga je pokazala da njene optužbe nemaju osnova, te je zbog toga tužilaštvo odlučilo da je krivično goni – priča izvor.

Ipak, ni tu nije kraj ovoj surčinskoj sapunici! Bivša supruga nekadašnjeg svedoka-saradnika u više navrata je izjavila i da joj suprug, sa kojim ima dete, čak dve godine nije davao novac i alimentaciju, iako je Čume tvrdio da je uredno plaćao školovanje i ostale izdatke!

– Osim toga, Tulovićeva se tereti i da je lagala prilikom svedočenja da nikada nije ucenjivala supruga, ali i zbog toga što je izjavila da je Čume u zatvoru „poludeo i da pije lekove za depresiju“ – kaže izvor i dodaje da je tužilaštvo zbog lažnog svedočenja za Tulovićevu zatražilo kaznu zatvora od šest meseci, uslovno dve godine.

Ljubiša Buha se u zatvoru nalazi od 2015. godine upravo zbog supruge. On je krajem prošle godine osuđen na dve godine i osam meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od 180.000 dinara zbog krivičnog dela prikrivanje, ugrožavanje sigurnosti Milana Ljubenovića, pripadnika obezbeđenja njegove supruge, kao i za sprečavanje i ometanje dokazivanja bivšoj supruzi Ivani Buhi.

Takođe, on je osuđen i na 16 meseci zatvora zbog vređanja zamenika tužioca tokom suđenja.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *