OTAC MONSTRUMA IZ JABUKOVCA: Slaviša zanemeo kad je čuo da mu je prvenac brutalno likvidirao četvoro ljudi! (FOTO, VIDEO)

Foto: Zorana Jevtić, Printscreen facebook

STRAVIČNO

Slaviša Pernić, četvorostrukog ubice iz Jabukovca vest o hapšenju sina Davora (35) saznao je na salašu u mestu Pojana Lunga gde živi sam.

Čovek je bio potpuno šokiran saznanjem da je njegov sin monstruozni ubica koji je 7. avgusta likvidirao u okolini Negotina Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Vidno uznemiren i očajan Slaviša je krato novinarki Kurira rekao da ne zna ništa o zakopanom arsenalu oružja na njegovom salašu. Dodao je da ne može da shvati šta se to desilo sa njegovim prvencem i šta ga je navelo da počini jezivi krvavi pir, jer je i Davora i mlađeg sina odgajao da budu dobri i pošteni ljudi, a onda je zanemeo i više nije moga da izgovori ni reč.

Policija je sinoć uhapsila Davora Pernića ( 35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu.0 Nakon informativnog razgovora on je sve priznao.

Odveo je policiju na mesto gde je zakopao oružje. Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku, u naselju Pojana Lunga, automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, Davor. P. izvršio navedeno krivično delo.

Ubica, koji je ipak običan meštanin a ne profesionalac, kazao je policiji da se uplašio i skoro odmah nakon ubistva pobegao da zakopa oružje. Davor je u Jabukovcu živeo sa babom i dedom i do nedavno radio kao mehaničar.

Kurir.rs

Foto Zorana Jevtić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *