OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA BENZINSKOJ PUMPI: Ako je ubio Kristinu, nek ga šalju na robiju

Ako je moj Miloš ubio tu devojku na pumpi, treba da odgovara koliko god da kažu, rekao je svojoj rođaci otac uhapšenog Miloša Srebrića (35), koji se sumnjiči da je pre tri meseca na benzinskoj pumpi tokom pljačke ubio Kristinu Kaplanović (20).

Rođaka, koja nije želela da joj objavljujemo ime, kaže za naš list da je, kao i Srebrićev otac, za njegovo hapšenje saznala iz medija.

– Prva informacija koju sam čula bila je da je uhapšen ubica. Prekrstila sam se i rekla bogu hvala, jer i ja imam decu. Onda sam se šokirala kad su objavili Miloševo ime. Nisam mogla da verujem da je on bio u stanju da tako nešto uradi. Imao je problema sa zakonom, ali se smirio. On i žena čekaju bebu u septembru – priča rođaka.

Prema njenim rečima, sa Srebrićevim ocem se čula nakon hapšenja.

– Rekao mi je da su mu nekoliko puta pretresali kuću zbog Miloša, kao i da je on za ova tri meseca više puta bio kod njih na selu. Saznanje da se Miloš sumnjiči za ubistvo te devojke totalno ga je dotuklo. Plačući mi je rekao da, ako je to zaista uradio, treba da odgovara koliko god da je potrebno – prepričava nam razgovor naša sagovornica.

Ona ističe da je strašno to što je njen rođak uradio.

– Ta mučena devojka je došla da studira ovde, mučila se da zaradi neki dinar i da tako završi. Nema opravdanja, ako ju je ubio, mora da odgovara! Ne smem ni da zamislim u kakvom su stanju njeni roditelji. Pa i on u septembru treba da postane otac, pričao je da je moguće da mu žena nosi devojčicu. Eto, i on će imati ćerku. Ne znam šta drugo da kažem – rekla je rođaka osumnjičenog mladića.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *