OTAC PRINCA HARIJA NA SAMRTI: Nekadašnji ljubavnik princeze Dajane bori se za život!

Džejms Hjuit (59), bivši ljubavnik princeze Dajane, bori se za život u bolnici nakon što je pretrpeo moždani udar posle teškog infarkta.

Hjuit, koji je bio ugledni armijski oficir, godinama je bio u vezi s princezom Dajanom dok je bila u nesrećnom braku s princem Čarlsom.

Doktori tvrde da Hjuit ima male šanse da preživi i oporavi se. Veruje se da je upravo on biološki otac princa Harija, koji je trenutno peti u redu da nasledi britanski presto, posle oca princa Čarlsa, starijeg brata – princa Vilijama, i njegovo dvoje dece.

Hjuit i princ Hari fizički veoma liče, zbog čega su mediji dugo spekulisali o tome da je zapravo on njegov otac. Sam Hjuit je pre nekoliko nedelja opovrgao navode medija, izjavivši da mu je jako žao 32-godišnjeg princa jer godinama mora da se nosi sa tim spekulacijama:

Na pitanje novinara da li je on Harijev otac, odgovorio je kratko.
– Ne, ja nisam biološki otac princa Harija. Mora da su te glasine mnogo teže pale princu Hariju nego meni – rekao je Hjuit.

Princeza Dajana je poginula u saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu 1997. Pet godina je bila u ljubavnoj vezi s Hjuitom, koji joj je bio učitelj jahanja.

Princeza Dajana je 1995. priznala da su njih dvoje bili zajedno.
– Dajana je imala nešto posebno. Ona je neko u koga je bilo tako lako zaljubiti se. Verujem da me većina razume i oprašta mi zbog toga – dodao je Hjuit.

Izvori bliski Bakingemskoj palati negiraju da princ Čarls nije biološki otac princa Harija, navodeći da je on rođen mnogo pre nego što je princeza Dajana stupila u vanbračnu vezu.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *