OTKRIO ČITAV ŠABLON RIJALITI PROGRAMA Marić saopštio ko će biti učesnici ZADRUGE 3!

Istaknuti novinar, voditelj i urednik, Milomir Marić sa zadovoljstvom budi gledaoce jutarnjeg programa TV Hepi, a u intervjuu otkriva da voli da spaja nespojive goste u svojim emisijama.

– Zato je i bilo incidenata, napuštali su emisiju i samo što kap nije udarila kad su pojedine eminentne ličnosti videle ko su gosti. Inače, ne obaveštavam goste ko gostuje sa njima. Dolaze Čanak i Šešelj, Branko Ružić, Ivica Dačić, koji razgovaraju i sa pevačima i sa političkim protivnicima, kao i sa ljudima iz naroda. Mi spajamo prodavačicu na pijaci i ministre, intelektualce, tako da su tu veoma zanimljive situacije, koje se narodu i učesnicima jako dopadaju.

Na pitanje o razlikama između Hepijevog rijalitija „Parovi“ i konkurentske „Zadruge“, Marić šaljivo navodi da su „Parovi“ audicija za buduće zvezde „Zadruge“.

– Učesnici koji su sada u „Parovima“ biće sledeće godine zvezde „Zadruge“. Mislim da su kreatori „Zadruge“ najrevnosniji gledaoci „Parova“ i red je da oni nađu sami svoje junake. Nismo mi tako uticajni u ovoj državi da bismo mogli da ih pobedimo. Često smo ih, tokom ovih godina, prestizali i umalo zbog toga nismo stradali.

Što se tiče planova za budućnost, Marić je takođe imao zanimljiv i lucidan odgovor:

– U budućnisti bih želeo da budem ja iz mladosti, onaj koji se uopšte nije bavio ovim poslom i koji je glumio intelektualca, koji se bavio izučavanjem naše tragične prošlosti i koji je davao odgovore i regrutovao mlade ljude da se bave politikom. Meni je žao što su moje knjige upropastile ne samo živote budućih političara nego i živote običnih građana u Srbiji.Izvor:Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *