OTKRIVAMO: Ko je zapravo MIRKO ŠIJAN?

Mirko Šijan sinoć je napravio incident na proslavi porodice Ražnatović kada se pijan pojavio na proslavi povodom rođenja malog Željka.

On se u društvu devojke Bojane Rodić teturao ispred ulaza i zamalo nije „poljubio pod“.

Međutim, on je skandale imao i u prošlosti. Mirko je tokom prethodnih godina više puta privođen zbog brze vožnje, kao i vožnje u pijanom stanju.

Pre toga se o Mirku pisalo zbog tuča, gde je jednom prilikom navodno čak bio prinuđen da napusti Crnu Goru.

Njegova majka Goca Božinovska se jednom prilikom požalila kako je digla ruke od njega.

  • On ima 25 godina i rekla sam mu da uzme život u svoje ruke. Ja sam otupela i odustala od toga. Probala sam sve, ali nisam uspela, ne vredi. On je odgovoran za sebe, toliko mogu da vam kažem. Molim vas da me ubuduće zovete samo zbog mene, a ne zbog njega. Imate njegov broj, pa ga zovite, eto toliko – rekla je Božinovska.

Podsetimo, Mirko je nedavno progovorio o svojoj vezi sa Bojanom i istakao da je toliko zaljubljen da planira da je oženi.

  • Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri – rekao je nedavno za domaće medije.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *