OTKRIVAMO POZADINU SKANDALA: Jutka „pao“ zbog mini-hidroelektrane!

Milutin Jeličić Jutka izložen je linču samo i isključivo jer se usprotivio izgradnji Mini-hidroelektrane na Graševačkoj reci!
Prvi se gradnji usprotivio upravo MIlutin Jeličić Jutka, štiteći tako reku, riblji i životinjski svet, ali i egzistenciju svojih sugrađana, budući da je upravo uz Graševačku reku trebala da se gradi Bruska banja, a to bi izgradnjom mini-hidroelektrane bilo onemogućeno. Potvrdilo je to i više hiljada građana Brusa u otvorenom pismu, u kojem su između ostalog naveli i ko su odgovorni za sve ono što se dešava Jutki i njegovoj porodici.
-Nije više tajna da iza cele ove ujdurme stoji Dragan Perić, nekadašnja perjanica JUL-a, potom crna ovca Dušana Mihajlovića, a zatim i prikolica svih ostalih vlasti. Perić se za izbore kandidovao krijući se iza iza stranaka i grupa građana, a nikada pred glasače nije izašao kao kandidat. Tako je i 2012., takođe posle blaćenja Jeličića preuzeo vlast, a za vreme njegovog mandata nije izgrađen ni metar bilo čega u Brusu, naprotiv, sve je propalo ili je uništeno i zapušteno, složni su autori otvorenog pisma. Građani Brusa okupljali su se danima, protestvovali, apelovali i negodovali zbog izgradnje mini-hidrocentrale, molili su za pomoć sve i svakoga pa i predsenika opštine Milutina Jeličića Jutku. Kada je vlast zabranila dalje izvođenje radova, Perić je pokrenuo svoju „prljavu hobotnicu“.
-Perić je u svoju igru uveo i ljude koje je upravo Jutka digao na noge, a koji su ga, ispostaviće se, prodali za šaku para. Istovremeno, kako narod kaže „ljubavnik Marije Lukić“ Jutkin zamenik Aranađel Stojković, ali i suprug Marije Lukić preko noći dolaze do velikih novčanih sredstava i vraćaju dugove bruskim kladionicama i kockarnicama, i o tome bruji celo mesto. Epilog Perićeve igre je poznat, i pitanje je dana kada će nastaviti radoove na izgradnji skaradne mini-hidrocentrale.
Jeličić je svojim sugrađanima poručio da je i pored užasne situacije u kojoj se nalazi, cela porodica uz njega, i da ima njihovu apsolutnu podršku u svakom pogledu.
Kako kažu, borba za istinu i pravdu tek počinje, a u istu će se uključiti svi građani Brusa.
U nekoliko fotografija pokušaćemo da ilustrujemo i pokažemo šta je to što branimo, a za šta je zaslužan upravo Jutka, a o brojnim drugim mahinacijama, podvalama i svemu što je prethodilo Jeličićevoj ostavci, pisaćemo već koliko sutra, kažu okupljeni oko grupe Građani opštine Brus.
Afera će u sledećem broju nastaviti da piše o svemu što je prethodilo ostavci Milutina Jeličića Jutke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *