OTKRIVAMO zašto je pobegao sa mesta nesreće: SERGEJU TRIFUNOVIĆU NAĐEN KOKAIN!

Lideru Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću nađen je kokain u krvi kada je nekoliko sati nakon saobraćajne nezgode na Novom Beogradu, posle koje je pobegao, došao da se prijavi policiji.

Udes se dogodio preksinoć, oko 21 sat, kod poznate pumpe Dejton na Novom Beogradu, kada je glumac udario u autobus GSP i potom pobegao sa lica mesta, usput tvitujući ministru policije Nebojši Stefanoviću i pravdajući se da je „otišao da nahrani mačke“. On se tada javnosti obratio preko Tvitera, konstatujući da mu je policija odnela automobil kojim se udaljio s mesta nezgode i parkirao ga ispred zgrade u kojoj živi.

Kako se pravdao, otišao je s lica mesta jer je morao da „otključa majstorima i nahrani mačke“. Posle toga je napisao da je sve u redu, te da se „čuo sa načelnikom policije“, kao i da će „ujutru da se vidi s njim“.

  • Otišao u stanicu policije u Savskoj, napisao izveštaj, naduvao 0,00 – izvestio je Trifunović nešto posle ponoći pratioce.

Ipak, analiza krvi, koja mu je takođe urađena, pokazala je da je pozitivan na narkotike.

Glumac je u jednom od tvitova opisao svoju stranu priče vezano za udes.

  • Zakačio sam autobus, sebi sjebao vrata, njemu samo ogulio malo farbe jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem da otključam majstorima vrata, nahranim mačke, vraćam se jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži, već ispred, da bih bio sve brže izveo. Kad sam izašao, milicija je verovatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na 060……. jer ne znam gde treba da odem, prijavim se i rešim problem. Jezivo je tabloidna priča da sam „pobegao sa mesta“. Hvala na razumevanju – napisao je Trifunović.

Oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji kaže da se Trifunoviću nešto prividelo:

  • Trifunović je automobilom marke megan, kojim je upravljao, u srednjoj traci kod TC „Ušće“ naglo, bez migavca, skrenuo desno ka Dejton pumpi. Ne zna se šta mu se prividelo u tom trenutku, ali s obzirom na njegova stanja, moglo je svašta. U svakom slučaju, zadnjim delom svog automobila Trifunović je udario prednji deo autobusa, koji je bio pun putnika.

Umesto da stane zbog nesreće koju je izazvao i da sačeka policiju, dodaje Vesić, Trifunović je pobegao sa lica mesta psujući putnike i vozača.

  • Policija je pronašla automobil u Karađorđevoj 57, gde ga je Trifunović ostavio?! Bekstvo je nastavio sam, a moguće je da ima i pomagače. Bilo bi lepo da Trifunović počne da se ponaša normalno i prijavi se policiji, a ne da beži po gradu. Pod kakvim god da je uticajem, saobraćajna nesreća može svakom da se dogodi, neka se suoči sa realnošću – naveo je Vesić i dodao da je dobro za građane što se to dogodilo jer sada mogu da vide kako bi se ponašao da je na vlasti.

Lider radikala Vojislav Šešelj poručio je da ga ništa ne čudi kad je Sergej u pitanju.

  • Kakva je sila onaj Sergej Trifunović! Našmrkao se kokainom, pa se zakucao u autobus. Uspeo je da pobegne s mesta zločina kako ne bi duvao u balon i davao krv na analizu. Džaba mu je Vučić snižavao cenzus. Nije to govedo za Narodnu skupštinu. Čuvajte se ljudi. Ima šiljate rogove – zaključio je Šešelj.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *