Otkriven MOTIV zbog kog su Ljubomira zverski mučili do smrti: Jedan potez ubice ostao je MISTERIJA

Ljubomir Trnić nestao je prošlog četvrka, a njegovo telo nađeno je dan kasnije u gepeku “golfa

Muškarac V. L. (38) koji je osumnjičen za ubistvo Ljubomira Trnića iz Sremske Mitrovice svoju žrtvu tukao je pesnicama i raznim predmetima dok ga nije usmrtio, a zatim mu skinuo svu odeću i nagog ga zamotao u tepih.

– Jovana, supruga ubijenog juče je bila u policiji kako bi prepoznala garderobu u kojoj je njen suprug otišao od kuće. Zašto ga je V. L. skinuo nakon zločina nikome od nas nije poznato – objašnjava izvor.

Prema prvim informacijama iz istrage, V. L. , koji je do sada tri puta bio u zatvoru, namamio je Ljubomira kod njega u kuću gde ga je tukao i mučio dok nesrećni čovek nije izdahnuo. Njegovo telo spakovao je u tepih i stavio u “golf”. Pomoć pri ubistvu imao je od svoje partnerke N. K. koja je osumnjičena za učestvovanje u ovom zločinu.

– Ljubomir je otišao u četvrtak posle podne i pio je ispred prodavnice sa još dva prijatelja. Naišao je taj V. L. i on se zakačio sa jednim od njegovih prijatelja, a moj Ljubomir ih je smirivao da ne dođe do tuče – ispričala je za Blic Jovana Trnić, supruga ubijenog.

Kako kaže, posle je čula od očevidaca da je njen suprug otišao kod V. L. jer ga je on pozvao “na još koje piće”.

– Šta se tamo desilo znaju samo oni koji su bili, a ja znam da mog čoveka neću vratiti u život i da će ova deca rasti bez oca. Njih tri ću podizati sama… – kaže ona.

Ljubomirov kum bio je prvi koji je nakon njegovog nestanka prošlog četvrtka krenuo da ga traži.

– Dobio sam informaciju da je moj kum poslednji put viđen sa V. L. Rekli su mi da je osumnjičeni za ubistvo namamio kod njega kući. Čuo sam da ga je tukao i mučio dok kum nije umro… Ljubomir se nikada i nikome u Sremskoj Mitrovici nije zamerio… – ispričao je za list kum ubijenog čoveka.

Ljubomir Trnić iza sebe je ostavio suprugu Jovanu i tri maloletne ćerke.

(Objektiv)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *