Otkriveno otkud Jelenina krv u Zoranovom mercedesu! Sablažnjiv preokret u slučaju ubistva pevačice Granda!

Odbrana Zorana Marjanovića, koji je juče na sudu izjavio da nije kriv, otkrila da postoje slike koje potvrđuju da je Jelenina krv ostala u „mercedesu“ kad se posekla dok je menjala točak.

Jedan od ključnih dokaza tužilaštva protiv Zorana Marjanovića, tragovi krvi njegove supruge Jelene Marjanović u „mercedesu“ kojim su se dovezli na nasip pre nego što je ubijena, mogao bi da bude poljuljan pošto njegovi branioci tvrde da su mrlje krvi ostale kad se pokojna pevačica rasekla dok je menjala gumu.

  • Jelena je menjala gumu na automobilu, tom prilikom se povredila, i za to postoje slike i dokazi – kaže Stefan Jokić, jedan od branilaca Zorana Marjanovića.

Zoran Marjanović, podsetimo, u utorak se prvi put pojavio pred sudom koji vodi postupak protiv njega zbog sumnje da je 2. aprila 2016. u kanalu pored nasipa u Crvenki ubio suprugu Jelenu. Tužilaštvo tvrdi da je Zoran iskoristio Jelenino poverenje, namamio je da siđe sa nasipa kojim je ona rekreativno trčala, dok je njihova ćerka, tada petogodišnja Jana, ostala na delu nasipa s kog su oni sišli.

Kako se navodi u optužnici, koju je Zoran Marjanović rekao da je razumeo, ali da s unjeni navodi „gnusna laž“, najpre joj je zadao povrede u teme i ruku, a kada je pokušala da mu pobegne, on joj je nepoznatim predmetom zadao udarce u glavu.

U optužnici se ne precizira šta se dešavalo posle toga i kako je ubica pobegao sa mesta zločina, ali su među dokazima koji terete Zorana tragovi krvi pronađeni na sedištu, patosnici i u gepeku automobila.

Veštaci su naveli da trag krvi na naslonu „mercedesa“ predstavlja jači trag krvi, ali ni za jedan od tri traga nisu naveli od kada potiče.

Fotografije posekotine koju je Jelena navodno zadobila kada je menjala gumu koja je pukla na „mercedesu“ sačuvane su u njenom mobilnom telefonu, a nastale su nešto pre njenog ubistva.

  • Fotografije su predložene kao dokaz, a o tome da li će biti prihvaćene, odlučiće sud. Odbrana tvrdi da je ona vadila rezervnu gumu iz gepeka, menjala je i tada se povredila, a da je krv koja je tada istekla iz rane zapravo krv pronađena u „mercedesu“ – otkriva izvor.

Inače, osim četvorice branilacva, koji spadaju u najbolje advokate srpskog pravosuđa, Zoran Marjanović će tokom suđenja čiji je početak zakazan za 5. novembar, kako se saznaje, imati i tim stručnih saradnika.

  • Reč je o stručnjacima iz različitih oblasti, koji će tokom suđenja pokušati da pobiju nalaze veštaka koji su radili analizu baznih stanica, veštačenje DNK tragova, a za koje tužilaštvo tvrdi da su dokaz da je Zoran ubio suprugu. S druge strane, odbrana tvrdi da ti nalazi ne dokazuju da je on ubio suprugu, ali će dodatno angažovanim stručnjacima iz tih oblasti pokušati da osnaže svoje tvrdnje – objašnjava sagovornik i dodaje da će najverovatnije velika bitka između tužilaštva i odbrane pred sudom da se vodi o tome da li je Zoran Marjanović, kako se navodi u optužnici, namerno isključio telefon u vreme Jeleninog ubistva, a potom ga uključio posle smrti supruge.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *