Ova STARLETA je opsedala NOLETA i želela da bude sa njim!

Ana Korać silno je želela da bude sa našim popularnim teniserom Novakom Đokovićem, a sada su isplivali detalji.

Ona je Novaka videla 2017. godine, a posebno joj se dopalo što je bogat i uspešan. Koraćevoj nije smetalo što je Novak srećno oženjen i ima sina, a u to vreme mu je i žena Jelena bila trudna. Izvor kaže da je Ana čak podmićivala konobare da joj govore kada je Đoković u restoranima.

„Zbog njega je otišla na nekoliko teniskih turnira. Koliko se sećam, bila je na mastersu u Rimu, a zatim i Rolan Garosu, ali nje uspela da mu priđe. Zatim je pokušala da upadne u neki restoran u Španiji, gde je Đoković tokom turnira u Madridu večerao sa bratom Markom i ostalim teniserima, ali ju je obezbeđenje spečilo“, kaže izvor.

Kako kaže izvor, Novak nikada nije odgovarao na njeno udvaranje, pa i da se samo nasmejao kada mu je drugi teniser preneo da se Ana raspituje za njega.

Anin bivši dečko, Filip Mijatov potvrdio da je starleta bila ludo zaljubljena u Đokovića:

„Ana je pričala da bi mnogo volela da bude sa Novakom. Jurila ga je, uhodila, pojavljivala se na istim mestima kao i on.Pratila ga je po turnirima u Italiji, Francuskoj, Španiji… Terala me je da joj nabavim Novakov broj telefona, ali ja se nisam bavio time.“

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *