OVAKO IZGLEDA LUKSUZNI STAN NOVAKA ĐOKOVIĆA

ZAVIRITE U LUKSUZNI STAN NOVAKA ĐOKOVIĆA: Komšije su mu tajkuni i biznismeni, a kupio ga je kao nasledstvo sinu!

Novak Đoković, Foto: AP

PAMETNO ULAŽE ZARAĐENI NOVAC

ZAVIRITE U : Komšije su mu tajkuni i biznismeni, a kupio ga je kao nasledstvo sinu!

Ispred zgrade nalazi se marina, a kompleks u kom Nole ima stan raspolaže teniskim, fudbalskim i terenom za polo, luksuznim hotelima, bazenima, prodavnicama i restoranimaObjavljeno: 13.08.2019. 11:45h

Novak Đoković svoj pošteno zarađeni novac voli da troši pametno – da pomaže drugima, da ulaže u biznis, ali i u skupe nekretnine.

Đoković voli stanove sa fenomenalnim pogledom u elitnim delovima grada, kakve ima u Monte KarluNjujorkuMajamijuTivtu Beogradu. Svi Noletovi stanovi se nalaze na spratovima dovoljno visokim za fenomenalan pogled na more ili grad.

Ovde se nalazi stan Novaka Đokovića u Tivtu
Ovde se nalazi stan Novaka Đokovića u Tivtufoto: Google street view

Đoković je pre nekoliko godina kupio nekretninu u Crnoj Gori u elitnom naselju. Reč je o Porto Montenegru u Tivtu, a veruje se da je Đoković ovaj stan kupio kako bi ga ostavio svom nasledniku Stefanu u „amanet“. Novak je stan renovirao pre sinovog rođenja, a kako saznaju srpski mediji ova nekretnina vredi 2,2 miliona evra.

Ispred zgrade nalazi se marina, a kompleks u kom Nole ima stan raspolaže teniskim, fudbalskim i terenom za polo, luksuznim hotelima, bazenima, prodavnicama i restoranima, dok su mu komšije ruski tajkuni, američki i engleski biznismeni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *