Ovakva medijska kampanja u istoriji nije viđena – Ovo je cilj – VIDEO

DANILO TVRDIŠIĆ

Ovakva medijska kampanja nikad nije viđena. Od Vladivostoka do Vašintona, od Beograda do Brisela mi vidimo jedan isti narativ

Korona virus je operacija globalnih razmera sa ciljem formiranja jedne svetske vlade, tvrdi ekonomista i publicista Danilo Tvrdišić.

On pandemiju naziva “plandemija” tvrdeći da iza svega stoje vlasnici krupnog kapitala odnosno bankari.

– Ova plandemija predstavlja najveću, najsveobuhvatniju, najorganizovaniju specijalnu operaciju na nivou celog čovečanstva. Stvari moramo nazivati pravim imenom. Kovid operacija ima za cilj stvaranja jednog robovlasničkog poretka u kojoj će do krajnjih granica biti suspendovana ljudska prava, slobode, privatnost i sve ono što čoveka izdvaja od životinja i čini ga slobodnim bićem – objasnio je Tvrdišić.

Tvrdišić kaže da satanske snage na ispunjenju ovog cilja rade još od Francuske buržuaske revolucije i da se ide u pravcu čipovanja, stvaranje globanog koncentracionog logora koji će kontrolisati jedan “svetska vlada”.

On je posebno ukazao da kroz strah svetski ali i srpski moćnici pokušavaju da nateraju ljude da rade stvari koje su direktno protiv njihovog interesa poput nošenja maski koje narušavaju zdravlje a pritom ne štite od kovida.

– Ovakva medijska kampanja nikad nije viđena. Od Vladivostoka do Vašintona, od Beograda do Brisela mi vidimo jedan isti narativ. Specijalne emisije za širenje straha koje izveštavaju koliko je ljudi umrlo – ukazao je on i podsetio da se smrtnost u Srbiji ovde godine manja u odnosu na prošlu godinu što direktno ruši sve ono što nam govore na televiziji.

VIDEO:

(Helmcast)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *