OVO JE BARBARA VITEZ?! Devojčica roditeljima poslala OVU STVAR koja sve govori (VIDEO)

Da li je ovo BARBARA VITEZ?! Devojčica roditeljima poslala OVU STVAR koja sve govori (VIDEO)

Foto: Facebook/Vitèz Endre

Roditelji devojčice otkrivaju nove informacije

Roditelji Barbare Vitez (16) koja je nestala 25. novembra 2016. godine, tvrde da je njihova ćerka živa, i da su dobili njene fotografije!

– Viđena je u Mađarskoj, videli smo i slike, ali tačnu adresu ne znaju ni oni koji su nam slike poslali, jer oni nisu policajci, nisu organizacija, već samo preko interneta nalaze ljude ili na ulici motre na njih – navode  Endre i Melinda Vitez, roditelji nestale devojčice, u emisiji 150 minuta na TV Prva.

Oni dodaju da je Barbara viđena, po svedočenju ljudi koji im pomažu u potrazi, kako izlazi iz crnog džipa sa zatamljenim staklima u kojem su se nalazila još dva muškarca.

Barbara je, po njihovim tvrdnjama, jednom prilikom koristila internet i dopisivala se preko lajv četa sa ljudima koji pomažu roditeljima u nalaženju. Postoje i fotografije tog četa na kojima se, kako roditelji ističu, ona nalazi.

Devojčica se navodno nalazi u Budimpešti, a roditelji tvrde da su ćerku prepoznali po očima i ožiljku!

– Prepoznali smo je po očima i ožiljku. Takođe, shvatili smo da je ona po njenom reagovanju na svoje ime, ime njene mace, na ime njenog brata – objašnjavaju roditelji i dodaju da se nakon te njene reakcije lajv čet prekinuo i potom nije bilo više moguće s njom stupiti u kontakt preko društvenih mreža.

devojčica

Foto: Youtube/150 minuta

Kažu, takođe, da im je nestala tinejdžerka poručila i pesmu putem jedne mađarske emisije.

– Voditelj je rekao da je „Barbika poslala pesmu mami i tati i njenom bratu“ – pričaju očajni roditelji u suzama i dodaju da je pesma u prevodu na srpski znači „Težak je ovaj put“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *