Ovo je čovek koji će smeniti Mila Đukanovića!

Crnogorska opozicija sklopila je koaliciju pod nazivom „Svi zajedno“, a ispred grupe koju čine Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Narodni pokret, Prava Crna Gora i nestranačke ličnosti, staće profesor Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, dr Zdravko Krivokapić.

Krivokapić se nedavno pojavio u javnosi kao jedan od osnivača NVO „Ne damo Crnu Goru“, gde je i izvršni direktor, organizacije koja se smatra bliskom Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, ali i koja je organizovala javne tribine na kojima su učestvovali episkop budimljansko-nikšićki Joanikije, rektor Bogoslovije na Cetinju Gojko Perović…

Organizacija „Ne damo Crnu Goru“ je nastala i vezana je za trenutak kada „profesori ne daju svetinje“, rekao je Krivokapić u više navrata. Objasnio je da su oni odlučili da ono što imaju kao svoju najjaču snagu – znanje – ponude onome koga najviše vole, a to je – Crna Gora.

Preporučujemo:

SVI PITALI GDE JE DARIJA?! Odmah posle konferencije, doktorka Kisić se pojavila pred kamerama televizije, odlučila je da kaže sve

„NA JESEN ĆETE VIDETI KAKO PUCA POLA SVETA“ Vučić otkrio da li će biti smanjivanja plata i penzija

Vučić presekao: Ovako će izgledati nova Vlada Srbije?!

Listu će, pored Krivokapića, predvoditi i još jedan broj uglednih intelektualaca i nestranačkih ličnosti, dok će ostala mesta popunjavati stranke uglavnom po principu snage ostvarene na prethodnim izborima ili procene uticaja na osnovu poslednjih istraživanja javnog mnjenja. Sve partije i organizacije koje čine ovu veliku koaliciju se zalažu za odbranu svetinja i samo su Demkrate ostale van ove koalicije.

Ovaj savez, po oceni analitičara, može da „probudi“ dobar deo opozicione javnosti koja je, nakon što su prestale litije SPC, upala u određenu vrsta letargije, posebno jer su opozicioni pregovori otegli do pred same izbore.

Ko je čovek koji će se suprotstaviti DPS-u kao nosilac liste?
Zdravko Krivokapić je rođen 2. septembra 1958. godine u Nikšiću.

Diplomirao je 1981. godine na Mašinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, kao najbolji student na fakultetu, za šta je i nagrađivan. Postdiplomske studije završio je u Beogradu, a doktorirao je u Podgorici 1993. godine.

Predsednik je organizacionog i član programskog odbora savetovanja SQM i međunarodne konferencije ICQME. Urednik je internacionalnog časopisa International Journal for Quality Reserch, indeksiranog u SCOPUS bazi, koji izlazi od 2007. godine. Član je programskog odbora četiri časopisa i 13 međunarodnih konferencija.

U okviru naučno-istraživačke delatnosti objavio je više od 250 radova u međunarodnim časopisima, domaćim časopisima, međunarodnim konferencijama i domaćim konferencijama. Autor je 16 knjiga/udžbenika.

Dakle, ujedinjena crnogorska opozicija staće iza jednog od najznačajnijih predstavnika intelektualne elite u toj zemlji, a iza njega će se na listi poređati politički lideri Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i Nebojša Medojević i Marko Milačić.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *