Ovo je crnogorski diler dijamanata koji je izrešetan u Johanesburgu: Đorđe je bio oženjen misicom, a poslednju želju nije uspeo da ostvari!

Trgovac dijamantima i zlatom Đorđe Mihaljević, poreklom iz Herceg Novog, ubijen je u sačekuši u Johanesburgu u Južnoj Africi.

Prema rečima izvora iz istrage, Mihaljević je izrešetan u ponedeljak u svom automobilu dok se vraćao s ručka, a motiv zločina biće utvrđen daljom istragom.

– Čim je Crnogorac izašao iz restorana i seo u porše, dvojica napadača na motoru su krenula za njim. Oni su stali pored vozila, a potom pucali kroz šoferšajbnu. Mihaljević je pokušao da pobegne, ali je ubrzo podlegao povredama. Posle zločina ubice su odjurile s lica mesta i za njima se traga – priča izvor iz Južne Afrike.

Prema rečima izvora, Mihaljević je izrešetan u ponedeljak u svom automobilu dok se vraćao s ručka, a motiv zločina biće utvrđen daljom istragom.

Mihaljević, vlasnik firme za prodaju dijamanata i zlata, bio je istaknuta figura u noćnom životu Johanesburga, ali je imao veze i sa podzemljem. On je, kako prenose mediji, poslovno sarađivao sa Dobrosavom Gavrićem i Radovanom Krejčirom, koji ima bliske veze i sa srpskim podzemljem.

– Mihaljević je bio poznati plejboj koji je voleo lepe žene i dobre automobile. Bio je oženjen Natalijom Gurkovom, bivšom misicom Bugarske. Često je posećivao kockarnice, a navodno je uskoro planirao da se vrati u rodnu Crnu Goru – kaže sagovornik.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *