OVO JE GLUMICA KOJA JE JUTROS RANJENA NA DEDINJU: Ivanu znate iz Montevidea, Sinđelića, Kursadžija…

Mlada beogradska glumica poreklom iz Bosne Ivana Panzalović (30) ranjena je jutros na Dedinju kada je u nju pucao beogradski estetski hirug S. C. (59) sa VMA, s kojim je navodno živela zajedno jer su bili u vezi.

Najveći deo starije srpske televizijske publike zna je po ulozi u zabavnom TV serijalu „Kursadžije“, u kojem je glumila nevaljalu profesorku.

Međutim, Ivana iza sebe ima i niz ozbiljnijih uloga poput one u popularnom filmu Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video“, kao i u porodičnim TV serijalima „Sinđelići“ i „Folk“.

Ivana je glumila i ostvarenju „Dodir“ (The Touch 2012), u kojem glumi i poznata srpska glumica Ana Sofenović.

Prema prvim i neproverenim informacijama, Ivana i estetski hirurg sa VMA navodno su se verili početkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila.

Posle pucnjave u kojoj joj je metkom okrznuto čelo, hirurg koji je pucao u nju izvršio je samoubistvo. Pucnjavi je, kako tvrde komšije, prethodila svađa.

Lekar (59), koji je pucao u nju, na svom Fejsbuk profilu je pre tačno mesec dana, na sam dan njihove veridbe, napisao da je ona „žena njegovih snova“, da je posebna, kao i da je „možda i luda, ali čarobna“.

Izvor: Kurir

Foto: Printskrin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *