Ovo muškarci rade sa penisom dok ih niko ne gleda!

Muškarci su često opsednuti svojim penisom, jer ga smatraju glavnom „alatkom“ kako bi seksualno zadovoljili ženu. Sigurno znate mnogo toga o njihovom ponosu, ali o nekim ludorija koje rade sa njim dok su sami sigurno vam nikada ne bi pale na pamet. A ovo su neke od njih:

1. Koriste ga kao bejzbol palicu za kikiriki

„Ponekad igram bejzbol sa kikirikijem. Nagnem penis na jednu stranu, pustim kikiriki da padne pa pokušam da ga pogodim penisom“, otkrio je korisnik „Reddita“ pod nadimkom „FenderFan“.

2. Naprave od njega duha

Stavim na penis komad platna i nacrtam gore oči i usta – da izgleda poput duha iz holivudskih filmova, otkrio je Jing Fong.

3. Udaraju sa njim po raznim predmetima

„Ponekad, kad se uzbudim i penis mi je u erekciji, mašem njime okolo. I to jako. Toliko snažno njišem stražnjicom da me udara po bokovima. Ponekad udaram i rušim penisom predmete po kući. To me ne uzbuđuje, ali volim osećaj kad rušim stvari penisom“, napisao je jedan korisnik.

4. Pretvore ga u morskog psa

„U kadi se igram sa njim kao da je morski pas koji iskače iz vode pa onda opet trijumfalno uroni u vodu“, napisao je korisnik pod nadimkom „BonkeyKongCountry“.

5. Njime pritiskaju ekrane osetljive na dodir

Eto, čemu njima služe tableti, mobilni telefoni…

6. Koriste ga poput menjača u automobilu

„Nekad sam znao da se zaigram i da zamišljam da je moj penis menjač u kamionu. Zatim bih oponašao zvuk motora i menjao brzine“, otkrio je „Peepingt0m“.

7. Uvežbavaju akrobatske tačke

„Najpre bacim nekoliko komada donjeg rublja na pod. Zatim podignem jedan nožnim prstima, bacim u vazduh pa hvatam penisom“, priznaje korisnik „Beat9“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *