OVO NISTE VIDELI: Anabela skandalozno reagovala na KIJINU POBEDU, iza leđa joj pokazivala SREDNJI PRST!

Anabela Atijas je zgranula mnoge kada je, usred televizijskog „živog“ prenosa finala „Zadruge“, pokazala srednji prst Jovani Tomić Matoroj, iako je bila svesna da je u tom momentu gledaju milioni ljudi.

Podsetimo, ovaj neprimereni gest izazvalo je to što je izbačena učesnica „Zadruge“ poručila da se ne boji pretnji koje joj je, kako sama tvrdi, Anabela poslala, te da pita ćerku Lunu Đogani šta je radila sa njom u toaletu jednog prestoničkog kluba pre ulaska u rijaliti.

Anabela je porekla da je uopšte pretila Tomićevoj, a temperamentna zadrugarka joj je samo kratko poručila:

– Podiži ti slobodno srednji prst, samo si to ćerku i naučila!

Ipak, ono što je promaklo mnogima, a što je zabeležio naš fotoreporter koji se našao na licu mesta je i to da je nekadašnja članica grupe „Fanki Dži“ uradila isto i prilikom proglašenja pobede Kije Kockar.

 

Naime, njena ćerka je završila na drugom mestu sa osvojenih 22% glasova, dok je stjuardesa odnela ubedljivu pobedu sa 55% glasova publike.

Kada je Đoganijeva sišla sa pobedničkog postolja, na kom je ostala samo Kija da se raduje osvojenoj nagradi, ona je prišla majci i pala joj u zagrljaj.

Luna je odmah zatim krenula da se pozdravlja i sa drugim članovima porodice i prijateljima koji su je podržali u studiju, a dok je Kockareva držala pobednički govor, zahvaljujući svima koji su pokazali da se, kako je sama rekla, ipak ceni moral u Srbiji, Anabela je ponovo podigla srednji prst.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *