OVO SU PRAVI RAZLOZI ZBOG KOJIH SE MEGAN I HARI POVLAČE: Sve glasnije tvrdnje da su OBMANULI JAVNOST!

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u jučerašnjem obraćanju javnosti rekli da žele da se povuku kao „stariji članovi“ kraljevske porodice, te da žele da rade kako bi postali finansijski nezavisni, dok se o ovome i te kako priča širom planete.

  • Posle mnogo meseci razmišljanja i unutrašnjih previranja, rešili smo da ove godine napravimo promenu i pokušamo da stvorimo novu progresivnu ulogu unutar ove institucije.Želimo da se povučemo kao stariji članovi kraljevske porodice i da radimo na tome da budemo finansijski nezavisni, dok kontinuirano i u potpunosti podržavamo Njeno Kraljevsko Visočanstvo Kraljicu – naveli su Megan i Hari sinoć na društvenim mrežama.
  • U Britaniji se, međutim, uveliko priča da je niz drugih razloga zbog kojih su odlučili da se povuku, a da je glavni taj što Kraljica Elizabeta II – ne podnosi mladi par.
  • Pojedini ističu da ona na njih ne gleda blagonaklono jer previše troše, obračunavaju se sa tabloidima putem tužbi i preko sudova, dok Meganino rivalstvo sa Kejt Midlton više ne može da se prikrije.
  • Šta je potpuna istina znaju samo akteri ove priče, dok nema sumnje da će se o ovome i te kako pričati i u danima koji su pred nama.
  • Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *