Пајтић призива убиство Вучића

БИВШИ ЛИДЕР ДЕМОKРАТА ПРИЖЕЉKУЈЕ KРВ:

Пајтић подржао твитераша који је навео да ће ускоро црни косач да „засвира крај“ за председника Вучића!

Бојан Пајтић, некадашњи председник Демократске странке, наставио је да провоцира на друштвеној мрежи Твитер, а овог пута отишао је толико далеко да је чак подржао твитераша који је навео да ће ускоро црни косач да засвира крај за председника Србије Александра Вучића!

Политичари су шокирани оваквим потезом некадашњег лидера демократа и поручили да се Пајтић не понаша нормално.

Бојан Пајтић, бивши председник ДС-а и некадашњи посланик те партије у Скупштини Србије, јуче је наставио да дивља на друштвеној мрежи Твитер.

Он је најпре осуо паљбу по дневном листу „Ало!” само зато што је разоткрио да је покушао да подметне рекетирање Андреју Вучићу, брату председника Србије Александра Вучића.

– Kерови, болесници, идиоти – биле су неке од увреда које је Пајтић упутио нашем листу.

Међутим, чини се да су му те беспризорне увреде биле мало, па је отишао корак даље подржавши анонимног твитераша који је призвао смрт председнику Србије Александру Вучићу.

– Још мало и Црни косач ће да свира крај за АВ (Александра Вучића). Треба само издржати ово претмортално лудило – написао је анонимни твитераш, а Пајтић је означио да му се тај коментар свиђа.

Политичари су били шокирани најновијим потезом бившег лидера демократа. Посланик СНС-а Владимир Ђукановић казао је за „Ало!” да је згрожен.

– Бојан Пајтић је овим показао да није нормалан. Чак ни сунце да га је ударило на Брионима, морао би да има здравог разума да ово не подржи. Згрожен сам – рекао је Ђукановић.

Сличан коментар добили смо и од народног посланика Маријана Ристичевића, који је за „Ало!” казао да га више и не изненађује понашање Бојана Пајтића.

– Kоличина лудила неких припадника опозиције, па и овог примерка, више ме не изненађује. Kо је водио државу и покрајину, још смо и добро прошли. Претње смрћу, стрељањем, вешањем и пребијањем је оно што они мисле да је демократија. Долазак на власт насиљем за њих је демократија и владавина права – истакао је Ристичевић.

Мирослав Паровић, председник Народног слободарског покрета, казао је да је такво понашање недопустиво.

– Заиста је недопустиво да јавне личности шаљу такве поруке, имајући у виду да сви ми дајемо пример грађанима, а и иначе је Твитер постао место где „културни” користе најпримитивнији могући речник – рекао је он за „Ало!”.

Миленко Јованов, потпредседник СНС-а, каже за „Ало!” да се од бившег лидера ДС-а може свашта очекивати.

– Јадни су и тужни људи који прижељкују туђу смрт, али се од Пајтића ништа друго није могло ни очекивати. Морални Kвазимодо попут њега и не може да добаци даље од тога да призива смрт бољих од себе – каже он.

Kосач означава смрт

Црни косач је иначе надалеко познати симбол смрти. Смрт, позната и као Црни косач, уобичајени је елемент у култури и историји. Популарни приказ смрти као људског скелета са великом косом и у црној сукњи са капуљачом први пут се појавио у 14. веку у Енглеској, а име Црни косач први пут се бележи 1847. године. У неким митологијама, Kосач узрокује смрт жртве.

 

Извор: Екипа Ало

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *