PALA ŽENA KARIĆEVOG PAJTOSA I NJEN SIN: munjevita akcija policije u Beogradu po zahtevu iz Rusije!

Polako se odmotava klupko sumnjivih poslova u koje su, između ostalog, upućeni i članovi porodice Karić, Bogoljub i Dragomir, kao i biznismen Nusret Bajramović, uhapšen prošlog oktobra u Rusiji.

Kako Srpski telegraf saznaje, žena Numana Bajramovića, koji je uhapšen zbog malverzacija sa građevinskim zemljištem u Sočiju i čijim parama Karići hoće da grade gigantski kompleks nadomak Beograda Tesla grad, uhapšena je u stanu na Vračaru.

– Natalija i njen sin iz prvog braka Dmitri Semenov uhapšeni su u Beogradu po poternici Ruske Federacije. Hapšenja se tiče malverzacija sa zemljištem u Sočiju, zbog čega je uhapšen i Numan krajem prošle godine. Od tih sumnjivih para Karići su isplanirali da grade megalomanski projekat „Tesla grad“ – otkrivaju naši izvori.

Ovim povodom, Srpski telegraf kontaktirao je sa advokatom Edvinom Prelićem, koji, prema našim informacijama, zastupa Bajramovića. Na direktno pitanje o hapšenju i da li ga zastupa, Prelić je rekao da ga ne zastupa, ali da ga poznaje.

Za hapšenje, međutim, nije komentarisao, samo je pitao: „Odakle vam informacije?“

Na pitanje možemo li to preneti kao zvaničnu izjavu (preko SMS) nije odgovorio.

Podsetimo, Srpski telegraf već danima piše o pozadini planirane izgradnje Tesla grada. U međuvremenu, otkako smo objavili da Bogoljub i Dragomir Karić planiraju da grade od sumnjivih para Numana Bajramovića (biznismena iz Sandžaka, koji od 2001. posluje u Rusiji) i njegovog sina Adnana, koji je preuzeo firmu, Karići kao da su u zemlju propali.

Tako nam nisu odgovorili da li je tačno da su oni pomogli Numanu Bajramoviću da dobije nanogicu, a zauzvrat je trebalo u Beogradu da grade njegovim parama (pominjali su 300 miliona evra kao vrednost projekta).

Tragom priče o izgradnji Tesla grada Srpski telegraf došao je i do saznanja da je Bajramović prijatelj koljača Srba Nasera Orića, čije smo zajedničke slike objavili. Takođe, objavljujemo i slike iz kojih se vidi direktna veza porodica Karić i Bajramović, što od samog početka i nije bilo sporno.

Srpski telegraf nije dobio odgovore ni na pitanja poslata firmi Numana i Adnana Bajramovića ALK++.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *