Panika u naprednjacima: LETE GLAVE SNS ŠERIFA

LIDER SNS ALEKSANDAR VUČIĆ ZAPRETIO LOKALNIM ŠERIFIMA RIGOROZNIM KAZNAMA

Panika u

 

U naprednjacima više nema mesta za one koji neće da rade, a stranka će biti osvežena i novim mladim licima

 

Više od polovine lokalnih šerifa nisu dostavili Vučiću izveštaj o radu

Vučić nije zadovoljan kako se u pojedinim lokalnim odborima radi

 

 

 

Više od polovine lokalnih stranačkih funkcionera još uvek nije dostavilo centrali Srpske napredne stranke izveštaj o radu, saznaje Afera od izvora u vrhu ove partije.

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, lider SNS Aleksandar Vučić zapretio je svima da će snositi posledice ukoliko do kraja maja ne dostave svoje izveštaje o radu.

-Više od polovine lokalnih stranačkih funkcionera još nije dostavilo svoje izveštaje o radu koje je Vučić od njih zatražio još pre mesec dana zbog čega će snositi rigorozne posledice ukoliko to ne učine do kraja ovog meseca, objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da se lokalni šerifi najverovatnije plaše da će ostati bez svojih funkcija zbog čega ne dostavljaju izveštaje o svom radu.

-Reč je o onim gradovima i opštinama koje godinama vode isti ljudi, oni ljudi koji se kriju iza lika i dela vrha SNS i lidera te partije Aleksandra Vučića, koji sve nosi na svojim leđima. A oni se samo hvale i kite tuđim perjem! Svesni su da za njih mesta u partiji

Zbog čistke i rešenosti prvog čoveka SNS Aleksandra Vučića da iz svoje partije izbaci sve one lokalne šerife koji nemaju nikavih uspeha u radu, na lokalu vlada velika panika.

-Svi su u velikom strahu jer im je jasno da će mnogi od njih odleteti iz SNS, a samim tim ostati bez svojih fotelja. U Srpskoj naprednoj stranci više nema mesta za one koji neće da rade, a stranka će biti osvežena i novim mladim licima, otrkiva sagovornik našeg lista.

U Srpskoj naprednoj stranci počelo je prolećno čišćenje stranke. Čim svi dostave svoje izveštaje o radu rezultati će biti analizirani, a nakon toga uslediće smena svih onih koji se nisu dovoljno zalagali.

-Vučić nije zadovoljan kako se u pojedinim lokalnim odborima radi i oni više neće moći da se kriju iza njegovog i imena stranke, naglašava izvor Afere iz vrha SNS.

U redu onih koji nisu dostavili izveštaj o radu nalazi se i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, sin bivšeg predsednika Srbije Tomisalva Nikolića. A prema tvrdnjama našeg sagovornika niko pa ni Radomir neće biti poštedjen, pa će tako do kraja meseca i Radomir račune o svom radu za građane morati da polaže Aleksandru Vučiću koji će nakon toga odlučiti o Nikolićevim daljim pozicijama u stranci.

S.Radović

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *