„PAROVI“ SAMO ŠTO NISU POČELI: U najpoznatiju vilu Balkana ulazi i Vojislav Šešelj!

Šesta sezona „Parova“ počinje jako uskoro. 16. septembar je datum koji iščekuje cela Srbija.

Produkcija je za novu sezonu spremila brojna iznenađenja, a kao jedno od najvećih je zasigurno mogući ulazak lidera Radikala Vojislava Šešelja.

Šešelj je i sam potvrdio ovu informaciju za „Srpski telegraf“, za koji je izjavio:

-Ulazim u „Parove“, Marić mi je obećao milion evra za učešće. Plan je da to bude za koji dan jer nova sezona počinje sada u subotu, a ja ću se pojaviti koji dan posle, čim mi isplate celi milion. Ako mi ne isplate sve pare ništa onda, mogu slobodno da zaborave na mene“, – rekao je on.

Ipak, Šešelj je ipak naglasio da bi u najpoznatiju vilu Balkana ušao kao gost, ne kao stalni stanar.

Produkcija je svakako obećala i najavila da će se u šestoj sezoni naći političar i doktor – tako da je možda baš Šešelj političar o kojem je reč.

-Uvek idemo korak dalje i u skaldu sa željama naših gledalaca. Naš rijaliti nije parada šunda, kiča i neukusa, već i program u kojem nešto treba i da se nauči. Pokazali smo i naišli na veliku podršku gledalaca, dok smo mirili zavađene članove porodica, pomagali da pobedi ljubav, izvodili takmičare na pravi put, a nismo se rugali njihovom nesnalaženju u životu i nevoljama koje su ih snašlem Ova sezona će pomeriti granice i pokazati da je rijaliti mesto gde može mnogo toga korisnog da se nauči- naglasila je produkcija Happy televizije.

Šesta sezona „Parova“ počeće u subotu, 16. septembra.

Očekuje nas puno uzbuđenja, tako da obavezno ostanite uz Happy!

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *