PAROVIĆ ČESTITAO VUČIĆU: Želim mu da opravda poverenje

Lider Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović čestitao je danas izabranom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i poželeo mu da, kako je naveo, opravda dobijeno poverenje, te nađe siguran put za državu u teškoj situaiciji u kojoj se nalazi.

On je zahvalio građanima Srbije na tome što se nije desio nikakav loš scenario na ulicama.

„To je pobeda za sve nas koji se zalažemo za normalnu i pristojnu politiku“, rekao je Parović, ističući da je on danas jedan od retkih koji može da čestita Vučiću na ubedljivoj pobedi „što dovoljno govori o svojevrsnoj anomaliji izbora i atmosferi koja je u kampanji vladala“.

Kaže da za razliku od drugih, on Srbiju danas može da pogleda u oči jer je sve vreme govorio da ne očekuje poseban rezultat, upitavši šta će da rade oni koji se sebe videli u drugom krugu i pobednike u trci za predsednika, potrošili milione evra, a dobili 30 puta manje glasova od pobednika izbora.

On je zahvalio medijima koji su bili otvoreni za „jedini politički program na ovim izborima koji je iskakao iz šablona „ura“ i „ua“ bivšem premijeru“. You should now see a rapid flashing www.trackingapps.org light on your apple tv, connect the power cable this time

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *