Pauk digao „lamborgini“ u centru Beograda

Bahatom tatinom sinčiću pauk digao „lamborgini“ u centru Beograda: Da li je ovo parkiranje još luđe od vožnje 220 na sat? (FOTO)

„Bogati crni panter“, kako sebe zove na Instagramu i dalje kači snimke na kojima se vidi da ne izlazi iz svog „lamborginija“

Tatin sin parkirao nasred trotoara Foto: parking-servis.co.rs

Pre dve godine za 18. rođendan dobio je nesvakidašnji luksuzni poklon – „lamborgini hurakan“, a danas je ovaj tatin sin bahato parkirao svoju moćnu mašinu nasred trotoara u ulici kralja Milutina u Beogradu. Ipak, samo nekoliko minuta kasnije „pauk“ ga je podigao i odneo.

 

Nekoliko minuta kasnije pauk je odneo automobil Foto: parking-servis.co.rs

– Nema zaštićenih. Pokazali smo da svaki vozač koji god automobil vozio, ukoliko parkira nepropisno, mora da odgovara – rekao je direktor Parking servisa Andrija Čupković.

Tu nije bio kraj bahatosti bogatog mladića. Od njega su radnici „Parking servisa“ tražili ovlašćenje o vlasništvu nad automobilom, budući da ga nije imao, seo je u automobil i pokušao da pobegne.

Nema zaštićenih, svi moraju da odgovaraju Foto: parking-servis.co.rs

U tom trenutku se spustila rampa, pripadnici „Parking servisa“ su uspeli da ga zaustave, nakon čega su pozvali policiju.

Mladić, kako mu piše na Instagram profilu, navodno živi u Beogradu, a trenutno traži „posao“ sa punim radnim vremenom Foto: parking-servis.co.rs

Na svoj Instagram profil je postavio snimak na kom se vidi kako obilazi automobile i kamione na putu, a kazaljka na satu za samo 15 sekundi došla je do 200.

„Bogati crni panter“, kako sebe zove na Instagramu i dalje kači snimke na kojima se vidi da ne izlazi iz svog „lamborginija„, kog je dobio za 18. rođendan. Ili je to sada možda samo jedan u nizu, jer se slika pored „zverova“ raznih boja.

Sudeći po objavama koje kači na svoje društvene mreže, reklo bi se da kada nije u svom skupom četvorotočkašu, onda obilazi luksuzne kafiće i restorane, salone za održavanje automobila i svoj dan završava burnim provodom u fensi noćnim klubovima.

Svoj bogati i raskošni život nije pokazao samo na svojim profilima društvenih mreža, već i dve godine ranije. „Skupcenom zverkom“ , koja je bila iznenađenje priređeno za njega, šokirao je sve prisutne zvanice, a i javnost.

Da podsetimo, ovaj dečko je u velikoj diskoteci slavio punoletstvo sa stotinak drugara i drugarica, koji umalo nisu pali u nesvest kad su videli šta je on dobio na poklon.

Naime, muzika je odjednom prestala, sa plafona se spustila platforma, a voditeljka je vikala: „Da ga voziš u zdravlju!“

Na platformi je bio superauto čija cena se u tom trenutku kretala oko 200.000 evra!

Mladić, kako mu piše na Instagram profilu, navodno živi u Beogradu, a trenutno traži „posao“ sa punim radnim vremenom.

VIDEO: Ovome je trebalo izvući uši dok je bio mali jer sada može da napravi haos

(Telegraf.rs)

One thought on “Pauk digao „lamborgini“ u centru Beograda

  • 10. августа 2018. at 13:59
    Permalink

    ne kazete cije je to stene?! sve ste ispricaali, a mi treba da znamo ko je? smesno!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *