PAŽNJA: Ovog Srbina traži POLA EVROPE!

Nemačka policija na tragu je odbeglom Srbinu Danielu Vojnoviću (31), koji je 20. marta pobegao iz zatvora u ovoj zemlji. Kako prenose nemački mediji, policija je došla do određenih saznanja u ovom slučaju i samo je pitanje dana kada će begunac konačno biti priveden pravdi.

U prethodnom periodu dobijali smo dosta tragova, ali nijedan od njih dosad nije dao rezultate. Ipak, nedavno se pojavila informacija koja bi konačno mogla da otkrije gde se Vojnović skrivao prethodnih nedelja. Sve upućuje na to da smo na dobrom putu, ali zasad ne možemo više informacija da otkrivamo kako ne bismo ugrozili dosadašnji tok istrage – saopšteno je iz policije u Bilefeldu.

Podsetimo, filmsko bekstvo Srbina dogodilo se 20. marta, a Vojnović je zatvorskim stražarima uspeo da umakne kroz prozor porodične kuće prilikom posete roditeljima.

Vojnović je uhapšen 2014, kada je pucao i ranio izbacivača bordela u Port Vestfaliku u Nemačkoj, zbog čega je osuđen na tri godine i sedam meseci zatvora.
Srbina je policija označila kao izuzetno opasnu i nasilnu osobu, a navodno se u zatvoru poverio cimeru da ima spisak za odstrel, zbog čega je povećana bezbednost sudijama i tužiocima koji su odlučivali o njegovom slučaju.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *