PETOGODIŠNJA ĆERKA UBIJENE PEVAČICE PRVI PUT POSETILA MAJČIN GROB

Mala Jana: „Gde je čika koji je ubio moju mamu!?“

Devet meseci posle brutalnog ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, njen suprug Zoran Marjanović je odlučio da petogodišnju ćerku Janu odvede na grob majke, otkriva ekskluzivno za „Aferu“ izvor blizak porodici Marjanović.

– Nakon što je odlučio da pre nekoliko dana Jani kaže da joj je mama ubijena, te da je više nikada neće videti i da je sada na nebu, Zoran je u najvećoj tajnosti petogodišnju ćerku po prvi put odveo da poseti mamin grob – navodi naš dobro obavešten izvor.

Porodice Marjanović i Krsmanović su do sada devojčici govorili da je njena mama otišla da trči, te da je nestala i da je traže, zbog čega devojčica ništa nije znala i nikada nije išla na Jelenine pomene, pa je ovo njen prvi odlazak na majčin grob.

– Mala Jana je tamo otišla sa ocem Zoranom, koji joj je pre nekoliko dana rekao istinu jer se plašio da o svemu ne sazna iz medija ili od dece u školici, što bi je samo dodatno potreslo i palo joj daleko teže. Zbog toga je on seo i sve joj ispričao, a onda je pre neki dan po prvi put odveo na mesto gde njena majka večno počiva – ističe naš sagovornik.

Prva poseta petogodišnje Jane majčinom gorbu protekla je dramatično, uz jecaje male devojčice, koja je bila neutešna i brojna pitanja koja je imala za svog oca Zorana Marjanovića.

– Zoranu je veoma bitan odnos s Janom, ali i njeno mentalno stanje, pa se trudio da na grobu bude smiren, ali su ga dotukle ćerkine suze, jecaji i pitanja koje je imala. Jana ga je pitala da li je mama isto tako lepa i na nebu i kada ona može da ode tamo da je vidi. Nakon što su došli i upalili sveće, devojčica je sve vreme, plačući, grlila majčin spomenik i sliku na njemu –  priča izvor „Afere“.

Naš izvor otkriva i to da je mala Jana želela da zna kako zlikovac izgleda, kako se zove, gde je sada i zašto je ubio njenu mamu.

-Pitala je kada će ona da umre, da bi što pre bila sa majkom. Zoran joj je lepo, očiju punih suza, objasnio  da ona prvo mora da završi školu, da se uda, rodi decu i ostari i da će se to desiti tek kad bude stara. Nakon prve posete majčinom grobu, Zoran je ćerkicu odveo kući kako bi pričali o Jeci, pošto je ta tema oko nje i njenog ubistava do sada bila zabranjena u kući, upravo zbog petogodišnje Jane, koja ništa nije znala. Ona kod kuće stalno gleda mamine slike, grli ih, plače i često priča o njoj, žaleći se da joj veoma nedostaje – otkriva detalje izvor našeg lista.

Inače, muž svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, Zoran  Marjanović, policiji je izjavio da se za vreme nestanka supruge igrao sa ćerkom Janom na nasipu u Borči, kada je primetio da Jelene nema.

STEFAN RADOVIĆ

TETKA POKOJNE PEVAČICE: ZORAN NIJE UBICA, ZA OSTALE MARJANOVIĆE NE ZNAM!

Podsetimo, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine. Ona je pronađena mrtva u kanalu u Borči. Njena tetka Ljubica Manojlović sada kaže da Jecu nije ubio njen muž Zoran Marjanović, ali da za ostale članove ove porodice ne može to da garantuje.

REBIĆ: UHAPSIĆEMO UBICU!

Kako je nedavno istakao direktor policije Vladimir Rebić, policija zna ko je ubio pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović, ali intenzivno radi na prikupljanju dokaza.

– Tražimo dokaze koji su neoborivi. Ne smemo da pogrešimo i uhapsimo nekoga ko nije izvršitelj krivičnog dela. Vremenom ćemo rešiti i ovo ubistvo – rekao je Rebić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *