PIJANI I DROGIRANI LEGIJA NAPAO KOMANDIRA: Šokantne tvrdnje kontroverznog biznismena Nebojše Tubića Žapca!

Milorad Ulemek Legija (50), osuđen za ubistvo premijera Srbije, jednom je pijan i drogiran napao komandira policije, dok je bio na čelu „Crvenih beretki”!

Ovu šokantnu priču je za TV „Balkan info“ ispričao Nebojša Tubić Žabac (57), kontroverzni novosadski biznismen, koji je naveo da je sa nekadašnjim komandantom „Crvenih beretki” bio dobar prijatelj.

-Jednom je bio Legija pijan i drogiran, i dođe komandir policije Vranješ i počne Legija njemu da čupa činove. Kažem mu ja: „Ne možeš to da radiš čoveku koji je komandir u ovom mestu, radi svoj posao. Ionako si već u problemu, ne treba ovo zbog sebe da radiš.” On tu počne da plače, kaže: „E, moj Žaba, imam tri tunela ispred sebe, treba da uđem u jedan, a ni u jednom nema svetla.” To je bilo kad je već doterao cara do duvara, ja mu kažem: „Je*iga, trebalo je to ranije da razmišljaš.” Samo da je ćutao, da nije ništa radio, bio bi bog danas, šef policije. Ali spanđao se sa pogrešnom ekipom, navukli ga, zavoleo je laku lovu i eto – ispričao je Nebojša Tubić Žabac za TV „Balkan info“, a prenosi Fejsbuk stranica „Legende devedesetih“.

U šokantnoj ispovesti je naveo i da je Željko Ražnatović Arkan „stvorio” Legiju!

– Legiju sam upoznao kada je bila predaja Đeletovaca, tada je naređeno da se minira regrutni centar Erdut, a to su odradili Legija i Nenad Bujošević Rambo. Tajna operacija se zvala „Žirinovac“. Strane sile nisu smele da saznaju da se tad dva meseca sekao slavonski hrast i prevozio iz Hrvatske u Srbiju. To je srpska snaga smatrala kompenzacijom jer je morala da preda Krajinu. Tad je bilo više ekipa, bio je Slobodan Medić sa „Škorpionima”, onda Arkan i Cope druga ekipa i Borovica i ja treća. To je bila žestoka seča. Tad je Legija non-stop bio tu. Arkan je tada rekao: „Dobar mi je ovaj pulen, biće nešto od njega.” Legija je sve slušao Arkana, koji ga je faktički napravio – ispričao je Tubić za TV „Balkan info“.

Legija nikada nije voleo da se oblači formalno, već opušteno, pri čemu je isticao svoje tetovaže, zbog čega su ga zvali Šareni, ispričao je jedan njegov prijatelj, prenose „Legende devedesetih“.

Kada je pozvan na jednu svadbu, zamoljen je da dođe u odelu. On je to ispoštovao, ali buntovni šareni komandant je rešio da napravi foru, pa je ofarbao kosu pola u plavo, pola u crveno i došao takav. Naravno, čim je seo, skinuo je sako, zavrnuo rukave i ponosno pokazao tetovaže -ispričao je jedan Legijin drug.

Izvor: Espreso.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *