PLEMENIT GEST PREMIJERKE I VLADE SRBIJE: Ana zaposlila Oliverovu ženu Milenu!

Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera SDP-a Olivera Ivanovića, počela je da radi u Vladi Srbije, saznaje „Alo!“.

Prema rečima našeg odlično obaveštenog izvora bliskog Nemanjinoj 11, Ivanovićeva udovica zaposlena je u kabinetu premijerke Ane Brnabić.

– Milena je počela da radi prošlog ponedeljka i veoma je zadovoljna. Premijerka Brnabić je takođe srećna što je bar na neki način uspela da pomogne toj hrabroj ženi, koja se lavovski bori nakon svega što je preživela – počinje priču naš izvor.

Milena se sa sinom Bogdanom odmah pošto je izgubila supruga preselila u Beograd jer jednostavno nije mogla da podnese život u Kosovskoj Mitrovici bez Olivera.

– Sada, kada je od tragedije prošlo pola godine, koliko-toliko je došla sebi i morala je da vrati svoj život u normalu i počne da radi. Vlada Srbije, sa premijerkom na čelu, koja čini sve kako bi se rasvetlilo ubistvo Olivera Ivanovića i otkrili počinioci i nalogodavci tog gnusnog zločina, odlučila je da i na ovaj način pomogne njegovoj supruzi.

Na inicijativu premijerke, Mileni je data konkretna poslovna ponuda, a ona je to prihvatila bez dvoumljenja i veoma joj je zahvalna – kaže naš izvor.

Milena je završila istoriju umetnosti i biće deo tima koji se bavi kulturom i kreativnim industrijama.

Podsećanja radi, i ćerka bivšeg premijera Zorana Đinđića, Jovana (27), zaposlena je u Vladi Srbije. Ona je u timu Vlade Srbije za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, na poziciji koordinatorke za rodnu ravnopravnost i ljudska prava.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *