POBEDNICA FARME OČAJNA: Jelena Golubović: Vučiću, spasi me!

Rediteljka i rijaliti učesnica Jelena Golubović pojavila se juče u Trećem osnovnom sudu kako bi se suočila sa hrvatskom pevačicom Slađanom Petrušić, koja ju je u oktobru 2015. brutalno pretukla u „Parovima.

Golubovićeva je u pratnji majke Svetlane i advokata stigla u sud nekoliko minuta pre zakazanog ročišta, a kako je i sama predvidela, hrvatska državljanka nije se pojavila. Ona je po izlasku iz suda potreseno ispričala da joj je načinjena nepravda i javno zamolila predsednika Srbije Aleksandra Vučića da joj pomogne.

– Želela sam da zaštitim sebe i izabrala pravdu, a odavde izlazim duboko razočarana. Sudija Aleksandar Veljić rekao mi je da nije upoznat sa slučajem, te da ga ne zanimaju rijaliti programi, ni „Parovi“, ni „Zadruga“. Prebijena sam u prestonici Srbije, a sudija mi govori da ga to ne interesuje. Duboko sam potresena i pozivam se na predsednika države da me zaštiti. Mišljenja sam da će pravda biti zadovoljena jedino ako on lično bude urgirao – u dahu priča Jelena, koju je najviše pogodilo što joj je sudija, kako kaže, sarkastično poručio da se obrati ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću.

– Moj advokat mu je rekao da ima predmet ispred sebe i da mora da ga zanima. Na rečenicu da treba da ga zanima rekao mi je da se slobodno obratim Ivici Dačiću. Ne postoji dokaz da je hrvatska državljanka, namerno joj ne govorim ime i prezime, uredno pozvana, zbog čega smo tražile dokaz da jeste. Želeli smo da znamo kako su je zvali i po kojem osnovu se nije pojavila, da li je odbijen poziv, da li je nisu pronašli na datoj lokaciji i kako su utvrdili da je ona poziv na sud dobila – priča Golubovićeva gotovo kroz suze i kaže da ne odustaje od stava da je predsednik Srbije jedini koji može da reši slučaj.

– Sudija Veljić je pokazao da ga moj slučaj ne zanima. Sada apelujem na predsednika Aleksandra Vučića da reaguje jer je on jedini koji ovu agoniju može da reši. Osećam se jadno, povređena sam kao žena, kao umetnik, kao učesnik rijalitija naše prestonice. Da sam ja u Hrvatskoj nekog državljanina te zemlje pretukla, ne bih odatle živa izašla i to vam je jasno kada pogledate kako se hrvatski političari ophode prema našim i zabranjuju im ulazak. Pretučena sam u prestonici svoje zemlje. Moja baka posle prebijanja nije ustajala mesecima iz kreveta. Zbog toga je počela svakodnevno da radi sa fizioterapeutom. Ne osećam se bezbedno u svoj zemlji, a od toga nema goreg osećaja – završava Golubovićeva za „Alo!“.

Izvor: Alo

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *