POČELO LUDILO: Ivan Marinković sa klinike za odvikavanje stigao u Parove!

Bivši muž Goce Tržan, nakon što se izlečio od alkoholizma, rešio da se narednih meseci takmiči u šouu televizije Hepi jer nema drugi izvor prihoda

Ivan Marinković konačno je stao na noge nakon višemesečne borbe sa alkoholizmom. Bivši suprug Goce Tržan, tek što je završio s terapijama u jednoj bolnici specijalizovanoj za bolesti zavisnosti, ušao je u „Parove“ da bi zaradio novac koji mu je preko potreban.

Pored honorara o kojem se dogovorio s producentima ovog formata TV Hepi, bivši učesnik rijalitija želi da se testira i sazna da li je definitivno uspeo da se reši poroka koji mu je zagorčao život.

– Ivana je jako pogodila majčina smrt i od tada je počeo da se opija. Jedino je na taj način uspevao da prevaziđe tugu i probleme koje je imao, ali nije znao da time ulazi u još veće probleme. Kada je shvatio da je postao zavisnik i da ne može bez alkohola, uz sestrinu pomoć je krenuo na lečenje u jednu kliniku na Dedinju – kaže naš izvor i dodaje:

– Taj period od pola godine bio je veoma stresan za njega, ali uspeo je da se izbori i ne okusi piće. Zasad se dobro drži. Kad je dobio ponudu da učestvuje u rijalitiju, dobro je razmotrio šta gubi, a šta dobija, i na kraju je odlučio da prihvati. On smatra da je to idealna prilika da samog sebe analizira i sazna da li je uspeo u oporavku. Naravno, drugi razlog je i dobar honorar, koji bi mu pomogao da se reši preostalih dugova – završava naš izvor.
Pored Marinkovića, u zemunsku vilu doselili su se Lepa Lukić, Vesna Rivas, Teodora Radojičić, Brendon Radonjić i drugi.

Izvor: Kurir

Foto: Printskrin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *