Počelo suđenje Cetinskom! Toni: Nisam kriv za saobraćajku!

U Opštinskom sudu u Pazinu započelo je suđenje pevaču Toniju Cetinskom (49) za saobraćajnu nesreću u kojoj je u novembru 2017. godine u centru Rovinja poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljani.

Pevač je tada u jednosmernoj ulici pregazio Kevljanija, koji je ležao na putu. On se izjasnio da nije kriv, a državni tužilac tvrdi kako je Cetinski mogao da izbegne nesreću i da će to i dokazati.

Odbrana je tražila da se svi dokazi neposredno iznesu i podnela zahtev da kod rekonstrukcije i saobraćajnog veštačenja bude i stručnjak i da se na mestu nesreće u Rovinju na terenu još jednom pogleda kuda se vozač kretao, što je sud odbio, prenosi 24sata. Današnja rasprava je zatim prekinuta, a novo ročište zakazano za 15. jul, kada će se ispitati toksikolozi, veštaci i drugi. Cetinski je po izlasku iz sudnice izjavio da može samo dalje da saoseća sa porodicom preminulog, ali da nije mogao da izbegne ni predvidi situaciju.

– Ostalo će sve biti na sudu i kako će se to razviti, ne znam, ali verujem u pravednost suda i da će sve dobro ispitati. Nek bude pravedno – rekao je ispred suda Toni.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *