PODIGLI I OSVEŠTALI PLOČU Marjanović: „Ispunio sam obećanje dato sinu“

Vladimir Marjanović na godišnjem pomenu Jeleni Marjanović

Vladimir Marjanović: „Ispunio sam obećanje dato sinu“

Foto: Srbija Danas

Nije želeo da komentariše ništa vezano za Zoranov pritvor i optužnicu protiv njega

Članovi porodice Marjanović izašli su danas na nasip u Crvenki kako bi sveštenik osveštao mesto gde ubijena Jelena Krsmanović, a svekar ubijene pevačice kaže da je to bila želja njegovog sina, Zorana.

 

– Zoranova želja je bila da u duhu pravoslavlja osveštamo i ploču koju smo zajedno podigli na mestu gde je njeno telo pronađeno. U dogovoru sa sveštenikom uradili smo to na dan kad je pre tačno 25 meseci u ubijena moja snaja – rekao je Vladimir Marjanović.

Pomen Jeleni Marjanović

Foto: Srbija Danas

Stariji Marjanović je zajedno s kumom Verom Vukomanović i unukom Urošem, Zoranovim sinom iz prvog braka juče bio na nasipu.

Marjanovići su se na nasipu pojavili oko 11 ujutru, na 25 meseci od ubistva pevačice. Doneli su vino, žito i cveće koje su ostavili na spomeniku koji je postavljen odmah pored kanala. Nekoliko minuta kasnije došao je i sveštenik, koji je održao opelo i osveštao mesto gde je 2. aprila 2016. godine monstruozno ubijena pevačica.

 

– Ispunio sam obećanje dato sinu jer on nije mogao da bude s nama – rekao je Vladimir.

On je objasnio da Zoranova ćerka nije želela da dođe.

– Ostala je da spava, ai bolje, jer se plašim da bi dolazak na nasip za nju bio stresan. Još nijednom nije izrazila želju da dođe ovde, ali je zato pre manje od mesec dana tražila da je vodimo na mamin grob da joj odnese cveće – kaže Marjanović.

Jelena Marjanović

Jelena Marjanović
Foto: Srbija Danas

Kuma Vera kaže da je porodica posvećena Jeleninoj ćerkici i da joj ispunjavaju sve želje.

– Mnogo joj nedostaje majka, ali i otac. Često pita kad ćemo da je vodimo kod tate, ali to je sada nemoguće zbog njenog saslušanja, koje je traženo. Zoranu je takođe mnogo teško bez nje – kažu Vladimir i kuma Vera.

Vladimir kaže da Zoran dobro podnosi boravak u CZ.

– Zoran je veoma jak. Veruje da nije kriv i iz toga crpi snagu, zna da ništa nije uradio. Takođe, živi za ćerku Janu i dan kada će ponovo biti zajedno – priča Vladimir.

On nije želeo da komentariše ništa vezano za Zoranov pritvor i optužnicu protiv njega.

izvor: Srbija Danas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *