Podignuta optužnica protiv Badžinog sina zbog pljačke vile Saše Popovića: Ukradeni satovi vrede više od 12 miliona!

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo je u sredu, 7. novembra, optužnicu protiv Vojislava Stojčića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže!

Tužilaštvo Vojislava tereti da je 8. marta 2018. godine opljačkao porodičnu kuću vlasnika Grand produkcije Saše Popovića, kada su ukradeni satovi i nakit koji su komisionim veštačenjem procenjeni na 12 miliona i 613.800,00 dinara!

Tužilaštvo je sudu predložilo da Stojčić, koji se tereti za krivično delo teška krađa, bude osuđen na kaznu od četiri i po godine zatvora.

Podsetimo, Saša i njegova žena Suzana Jovanović početkom septembra svedočili su u istrazi koja je pokrenuta protiv Stojičića, nakon čega je Popović tužilaštvu dostavio specifikaciju ukradenih satova sa odštetnim zahtevom od 142.000 evra.

Vojislav se tereti da je tog 8. marta upao u vilu Saše Popovića, i sa sprata kuće odneo zlatni nakit, dukate, te osam muških ručnih satova i jedan ženski.

Stojičić je uhapšen 16. avgusta i od tada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, s obzirom na to da je ranije osuđivan.

Inače, Vojislav je na saslušanju negirao pljačku, rekavši tužiocu da mu je „sve namestila policija zbog oca“, te da su mu dokazi podmetnuti. Izvor: Telegraf

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *