POJAVIĆE SE OLAKŠAVAJUĆE OKOLNOSTI: Zoran Marjanović u junu ide na more!

„Zoran Marjanović se oseća psihički loše, ali njemu će se od kraja maja do 25. juna pojaviti olakšavajuće okolnosti u vidu člana zakona ili detalja iz istrage koji mu donosi otvorena vrata…

Na taj način će odmoriti do septembra i polufinala samog slučaja Marjanović-Krsmanović.“

Ovo je za naš list rekao poznati numerolog Miša Zomboran o Zoranu Marjanoviću (39) koji se tereti da je ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović (33) pre dve godine u Borči. Pre mesec i po dana u našim novinama objavljen je tekst u kojem je Zomboran na osnovu Zoranovog datuma rođenja rekao da „jun donosi olakšavajuće okolnosti za njega, tačnije, pojaviće se detalj koji će mu ići naruku, što će dovesti do ogromne promene“. Prema rečima našeg izvora, upravo taj detalj, koji će pomoći Marjanoviću, jeste svedočenje njegove ćerke Jane.

– Očekuje se svedočenje Jane i upravo njen iskaz bi mogao promeniti celu situaciju u korist Zorana, što zaista pokazuje da bi do kraja juna Zoran mogao da bude pušten na slobodu. Definitivno Janino pojavljivanje kao svedok, biće karta za Zoranovu slobodu – ispričao je izvor blizak istrazi za naš list.

Numerolog Miša Zomboran je na osnovu datuma rođenja optuženog rekao da bi u periodu nakon 25. juna Zoran mogao „lakše da diše“.

– Kao što sam i ranije rekao, Zoran je već osam meseci u svojoj sudbinskoj godini, tako da se sve oko njega događa bez velike mogućnosti da uradi nešto kako želi i samim tim, obzirom na to kakav je njegov intelekt i vešto to maskira, on se psihički oseća veoma loše. Međutim, Zoranu će se od kraja maja do 25. juna pojaviti olakšavajuće okolnosti u vidu člana zakona ili detalja iz istrage koji mu donosi otvorena vrata… pa da malo odmori do septembra i polufinala samog slučaja Marjanović-Krsmanović – rekao je numerolog.

Podsetimo, početkom aprila naš sagovornik je već rekao da je ova godina sudbinska po Zorana i da bi mogao biti pušten na slobodu u junu.

– Kao što već znamo, slučaj ubistva mlade pevačice obavijen je velom misterije. Ranije sam pominjao da je ovo za Zorana sudbinska godina i da sve što mu se dešava ide korak napred, dva nazad. U aprilu su moguće neke promene u vezi sa optužnicom, dok će u maju biti pomalo nejasno šta se tačno dešava. Jun donosi olakšavajuće okolnosti za njega, tačnije, pojaviće se detalj koji će mi ići naruku, što će dovesti do ogromne promene – kazao je tada Miša Zomboran i dodao da Zoranov datum rođenja svakako kaže da će se boriti još nekoliko godina s zakonom.

Inače, kako smo saznali, odbrana Zorana Marjanovića se čudi zbog čega se toliko dugo čeka na ispitivanje male Jane, Zoranove i Jelenine ćerke, a tužilaštvo ni nakon vraćanja optužnice na dopunu nije ponudilo nijedan novi dokaz protiv njega.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *