POKRET IH NE ŽELI ZBOG ZADRUGE: Kiju i Slobu izbacuju iz „Zavetnika“!

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su dugogodišnji članovi Pokreta „Zavetnici”, a sada im preti izbacivanje iz te političke organizacije zbog učestvovanja i ponašanja u rijalitiju, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su dugogodišnji članovi Pokreta „Zavetnici”, a sada im preti izbacivanje iz te političke organizacije zbog učestvovanja i ponašanja u rijalitiju, ekskluzivno saznaje „Alo!”.

Prema rečima našeg izvora, članovi „Zavetnika” ogorčeni su što su Sloba i Kija najpre pristali da učestvuju u rijalitiju, jer ta politička organizacija smatra da se putem raznih rijaliti programa odvraća pažnja naroda od pravih i suštinskih problema i vrši kulturni i duhovni genocid nad građanima Srbije, što je i navedeno na sajtu Srpskog sabora „Zavetnici“.

Ono što je dodatno naljutilo članove te organizacije jeste ponašanje Slobe Radanovića, koji je prekršio bračni zavet i u rijalitiju se upustio u ljubavnu vezu sa Lunom Đogani!

– Sloba i Kija su dugi niz godina u „Zavetnicima”. Oni su se i družili sa Milicom Đurđević Stamenkovski i Stefanom Stamenkovskim, bračnim parom koji je na čelu tog pokreta – započinje priču za „Alo!” naš dobro obavešteni izvor i dodaje da su Sloba i Kija svojim ponašanjem šokirali sve članove pokreta „Zavetnici”.

– Milica i Stefan Stamenkovski su Slobu i Kiju upoznali preko zajedničkih prijatelja. Imali su divno mišljenje o njima. Delovali su im kao skladan bračni par, odan porodičnim vrednostima, tradicionalno i patrijarhalno vaspitan – objašnjava naš izvor i ističe da su se ova dva bračna para često viđala u jednom kafiću u centru Beograda.

– Sve se promenilo kada je Sloba ušao u rijaliti i započeo vezu sa Lunom Đogani. Milica i Stefan su bili svesni da mladi pevač ulazi u rijaliti radi karijere, ali nisu očekivali da će on tamo prekršiti bračni zavet i naći ljubavnicu – objašnjava naš izvor i dodaje da su Stefan i Milica mnogo više razočarani Slobom negom Kijom.

– Kija je ušla u rijaliti u pokušaju da spase svoj brak i to je nekako ljudima razumljivo. Ali je tamo otkrila da je i ona imala ljubavnu vezu sa izvesnim Andrijom Lazovićem iz Crne Gore, tako da je taj njen postupak članove i rukovodstvo „Zavetnika” veoma razočarao – objašnjava naš izvor i dodaje da sada članovi Pokreta „Zavetnici” vrše pritisak na Milicu i Stefana da hitno izbace Slobu i Kiju.

– Članovi su besni i razočarani ponašanjem Slobe i Kije. Oni smatraju da oni svađama, psovkama i raskalašnim ponašanjem nanose štetu Pokretu „Zavetnici” te traže da se oni hitno izbace iz ove političke organizacije – zaključuje naš dobro obavešteni izvor.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *