Polako Rodjjjooo!: MILAN GUTOVIĆ OSVOJIO AMERIKU ALI I JEDNU AMERIKANKU

Lane upecao američku štuku!

U srpskom Čikagu ali i širom Amrike, tokom maja, gostovao je i briljirao poznati srpski glumac Milan Lane Gutović sa urnebesnom komedijom “Ukrađena ličnos’”. Predstava se igrala i u čuvenom Irish American Heritage Centru, ali i u Plaza centru Rastko.

Afera je prva u prilici da objavi ekskluzivne fotografije sa ove Lanetove američke avanture. Svi znaju da je Lanetov hobi pecanje i da svaku priliku koristi da malo peca na Tamišu i okolnim rekama. Lane je pecao i u Americi. Ali ovoga puta je odličan “ulov” poznati glumac imao i na suvom. Ko je ova “divlja štuka” koja je svoje usne nežno priljubila uz Lanetove usne i obraz nismo otkrili. Možda će to umesto nas jednom otkriti naš najpopularniji glumac. Redakcija Afere čestita vrhunskom šarmeru.

Inače, monodrama “Ukrađena ličnos” je prikaz moralne slike – praktične, moderne, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje ličnog cilja, uslovi bilo koje vrste neobično laki. Isti ti uslovi koji su njemu laki, za drugu osobu bi bili potpuno neprihvatljivi jer podrazumevaju poniženje i moralnu propast.

Sa spretnošću i duhom seoske bitange, „položare“ i „jajare“, potura se Evropskoj Uniji kao kandidat za predsednika. Ni jedan postavljeni uslov njemu nije nimalo težak za ispunjenje, jer ništa što nudi njega lično ni malo ne košta…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *