Policajac pomogao Zoranu Marjanoviću u ubistvu?

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), najverovatnije je imao saučesnika u policiji koji mu je pomogao da posle zločina prikrije tragove!

Kako Srpski telegraf saznaje, pripadnici MUP Srbije utvrđuju da li je neko od njihovih kolega krio istinu o likvidaciji pevačice „Granda“ i ometao istragu kako bi Marjanović izbegao hapšenje.

– U toku je interna istraga u MUP da bi se došlo do informacija ko je mogao da bude Marjanovićev pomagač, a pod lupom su pripadnici Policijske uprave Beograd i policijske stanice Borča. Do imena pojedinih policajaca i inspektora došlo se na osnovu listinga Marjanovićevih telefonskih razgovora i kontakata koje je imao – kaže naš sagovornik iz istrage.

Kako dodaje, policajac čiji identitet se utvrđuje nije učestvovao u zločinu, već je Marjanoviću navodno pružao logističku podršku.

– Očigledno je da Zoran, koji je zasad jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene, imao pomagače uz čiju pomoć se otarasio tela i očistio sve biološke tragove s mesta zločina koji bi mogli da ga dovedu u vezu s likvidacijom. Pretpostavlja se da su mu u tome saučesnici bile osobe od poverenja ili bliski srodnici, ali za to nema dokaza. Kad je reč o tajanstvenom policajcu, on je najverovatnije bio zadužen za to da posavetuje Marjanovića kako da ukloni tragove krvi, ali i ostale dokaze nakon Jeleninog ubistva – priča izvor Srpskog telegrafa.

Zoran Marjanović i članovi njegove porodice predstavljali su se kao veliki vernici, pa su govorili da niko ko veruje u boga ne može da izvrši tako brutalan zločin.

– U medijima je vodio kampanju i predstavljao se kao dobar suprug koga je pogodila ženina smrt. Sve vreme je glumio žrtvu i pozivao se na veru, samo da bi izbegao rešetke – priča naš izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, Marjanović je, kako se sumnja, bio dobro informisan i upoznat s tim kako počistiti mesto zločina, pa je policija tek posle godinu i po dana uspela da prikupi dokaze i stavi mu lisice na ruke.

– Izgleda da je Zoran od samog početka policiju usmeravao na pogrešnu stranu. On je Jelenin nestanak prijavio četiri sata kasnije, a prethodno je u zgradu policije poslao kumu, koja nije zvanično mogla da prijavi da pevačice nema jer nije član porodice. Na taj način Marjanović je dobio na vremenu, a potom je nastavio s prikrivanjem. Zvao je ljude da pretražuju nasip u potrazi za njegovom ženom, a i kroz kuću je prošao veliki broj osoba – dodaje naš sagovornik.

Zoran Marjanović je, kako se sumnja, ometao istragu i skretao pažnju inspektorima na ljude nebitne za istragu, kao što je čovek sa štapom, ali i žena sa kozama.

– Jelena mu je, navodno, nestala iz vida dok je trčala, ali je zato detaljno opisao sve prolaznike – kaže naš izvor.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *