Poludeli kran pokidao kablove i povredio trudnicu!

Bilo je kao na filmu, ovaj kamion, odnosno vozač je zaboravio da spusti kran i napravio je pravi karambol! Pokidao je sve strujen kablove u Ulici Zrenjaninski put kod broja 163 ispred Kinga, na raskršcu u blizini restorana Tara u beogradskom naselju – Borča. Jedna trudnica je povređena i ona je u ovom trenutku još uvek bolnici. Vozač kamiona je prema tvrdnji našeg izvora pokušao da slaže policiju i dao je lažnu izjavu da je njegov kran bio spušten, tvrdi Miomir Radičić koji ga je slikao u trenutku dok je pokušao da spusti dizalicu.

U suprotnom smeru, smer prema tržnom centru Šopiju, kretala je se velika kolona, a u jednom autu marke “pasat” nemačkih tablica bio je mladi bračni par iz Banjaluke, a devojka je bila u poodmakloj trudnoći, i vraćali se iz Krnjače gde su bili u poseti kod njegove sestre.

– Kabal koji se vidi na slici na mom autu, bio je uleteo u njihov auto i rszbio prednju šofer šajbnu i povredio ih oboje, više trudnicu koja je kasnije prevezena kolima Hitne pimoći u bolnicu.

Šta se dalje događalo meni nije poznato.Vozač kamiona je policiji dao lažnu izjavu neznajući da ja imam fotografiju sa podignutim kranom, da je njegov kran bio spušten i tako zamalo velike nesreće sa ljudskim žrtvama. Samo bog dragi nas je spasao, rekao nam je Miomir Radičić jedan od očevidaca ovog dogođaja koji je bio u svom automobile i pokušavao da se parkira.

G.K./ Afera

One thought on “Poludeli kran pokidao kablove i povredio trudnicu!

  • 13. августа 2019. at 12:46
    Permalink

    Zato sto je vozac kamiona dobar covek…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *