Poruke iz mobilnog vode do Jeleninog dželata!

Tačno mesto na kojem je bio Zoran Marjanović u trenutku brutalnog ubistva njegove supruge Jelene Krsmanović Marjanović pokazaće veštačenje njegovog telefona i baznih stanica koje su registrovale njegov mobilni!

Kako „Alo!” saznaje, u toku je veštačenje koje će specijalnim istražnim tehnikama utvrditi koje su bazne stanice registrovale telefon osumnjičenog udovca i sa kim je komunicirao u vreme kada se odigrao zločin.

– Branioci Zorana Marjanovića su predložili Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da naredi veštačenje izveštaja dobijenih iz baznih stanica koje su registrovale mobilni telefon Zorana Marjanovića, kao i članova njegove porodice u vreme ubistva pevačice, da bi se konačno razjasnilo gde je ko bio u vreme tragičnog događaja. Na osnovu šeme komunikacije i razmene SMS-ova biće jasno ko se nalazio u Jeleninoj neposrednoj blizini i da li je ona svoj mobilni držala kod sebe kada je navodno krenula na trčanje ili je on bio kod nekog drugog. Veštačenje baznih stanica od 2. aprila 2016. treba da odredi tačno mesto sa kojeg je Zoran zvao rodbinu i prijatelje, kao i gde su ostali Marjanovići bili u tom trenutku – kaže naš izvor blizak istrazi i dodaje da će veštačenje verovatno otkriti i zanimljive SMS-ove u telefonima Marjanovića, ali je pitanje da li će one moći da se koriste kao dokaz.

Prema rečima našeg sagovornika, u ovom slučaju se iz neobjašnjivih razloga kriju važni podaci do kojih je došla policija.

– Posle obijanja trafike policija dostavlja izveštaj baznih stanica, a u ovom slučaju to nije urađeno! Policija je tokom istrage saslušala 2.000 ljudi, ali tih izjava nema u spisima predmeta! Ko zna šta sve policija ima i šta je otkrila?! Nejasno je zbog čega se pojedini dokazi dostavljaju na kašičicu i zbog čega se istraga razvlači. U istrazi predstoji saslušanje novih svedoka koje je tužilaštvo predložilo. Interesantno je, međutim, da nije poznato na koje okolnosti oni treba da se izjasne, jer tužilaštvo to ne navodi u predlogu za njihovo saslušanje – ističe naš izvor.

Među svedocima će narednih dana biti i pevačicine drugarice, koje bi eventualno mogle da razjasne nedoumice o tome da li je Jelena imala tajni telefon, za koji članovi porodice Marjanović nisu znali.

– Taj telefon je početkom septembra na ulici našao meštanin Borče. Uzeo ga je i u njemu video fotografije i snimke Marjanovića. Odmah je telefon predao policiji, koja je, navodno, utvrdila da je pripadao Jeleni i da za njega niko od ukućana nije znao. Ona je putem tog aparata, navodno, slala poruke osobama od poverenja, kojima se žalila na Marjanoviće. Nakon njene smrti aparat je među stvarima našao Vladimir, Zoranov otac. Obrisao je sve iz njega i počeo da ga koristi – kaže naš izvor.

Prema njegovim rečima, Jelenine drugarice bi na saslušanju mogle da otkriju da li je Jelena zaista koristila taj telefon i da li je sa njega i njima slala poruke.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *