Posle Jasnine smrti, njen bivši partner Josip sebi je presudio puškom!

JOŠ JEDNA TRAGIČNA SMRT U SUBOTICI: Posle Jasnine smrti, njen bivši partner Josip sebi je presudio puškom!

Foto: Facebook

UVIĐAJ U TOKU

JOŠ JEDNA TRAGIČNA SMRT U SUBOTICI:

U toku je uviđaj samoubistva Josipa Kujundžića iz Verušića, koji je presudio sebi puškom, pretpostavlja se posle brutalnog ubistva Jasne M.(41) iz Subotice. Ostavio iza sebe pismo!

SUBOTICA – Kako Kurir saznaje, još je u toku uviđaj koji vrše policija i Više tužilaštvo iz Subotice, od danas popodne, u naselju Verušić, kod Subotice, gde je danas pronađeno beživotno telo Josipa Kujundžića (59).

 

On je sebi presudio puškom, a kako se pretpostavlja, Kujundžićevo samoubistvo se povezuje sa ubistvom od prethodnog dana , kada je usmrćena Jasna Matić (41), njegova bivša emotivna partnerka.

 

Kako Kurir nezvanično saznaje, Kujundžić je ostavio i pismo iza sebe, pa se pretpostavlja da je hteo da rasčisti sa Jasnom razloge prekida njihove veze.

 

FOTO: FACEBOOK

Navodno, on je u četvrtak pozvao Jasnu telefonom i ona je pristala da se vide nakon njenog posla, a tog dana je radila u drugoj smeni, pa je posle 22 sata tek došla kući.

 

Jasnine komšije su negde u to vreme čule pucanj, ali su mislili da su petarde. Ujutro je na ulici nađeno beživotno telo nesrećne žene, koje je poslato na obdukciju, a prema prvim informacijama, Jasna je ipak ubijena tupim predmetom, pretpostavlja se čekićem ili tupim delom sekire u potiljak, prema jučerašnjim informacijama. Telo je nađeno ispred njene kuće u lokvi kvi, u Dalmatinskoj ulici ispred kuće, gde je bila podstanar.

 

Posle 18 sati večeras, uviđaj je još bio u toku, a policija i Više tužilaštvo potvrdiće da li je samoubistvom Kujundžića rasvetljeno i tragično ubistvo Jasne Matić, što će potvrditi i istraga i obdukcija tela ubijene žene.

 

(Kurir.rs/N.H.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *