„Poslovne igre“ Jovane i Srđana sa bivšim ljubavima!

ZAŠTO JE ČUVENI VODITELJSKI PAR NAPUSTIO TV PINK

 

„Poslovne igre“ Jovane

i Srđana sa bivšim ljubavima!

PN:Srđana Predojevića zaposlila bivša devojka, direktorka „Antena grupe“ za Jugoisočnu Evropu! Jovana će svakog dana sretati bivšeg dečka kamermana na TV Prvoj

 

Nakon što je zbog sve slabijeg rejtinga i „uzdrmane stolice“ u ružičastom jatu TV Pink nagovorio kumu Jovanu Joksimović da sa Dedinja pređe na „buđenje“ gledalaca iz studija TV Prva, ambiciozni Kragujevčanin je, iako oženjen, prihvatio angažman koji mu je bivša devojka ponudila.

 

U stvari, zaposlila ga je, sada udata Srđanova bivša partnetka Manja Grčić, koja je u vreme Predojevićevog rada na sada nepostojećoj O2, zabavljala sa njim radeći na takođe nepostojećem Foksu. Ali nije samo Srđan poleteo u „poslovni zagrljaj“ bivšoj ljubi jer će i supruga Željka Joksimovića svakodnevno sretati bivšeg dečka koji tamo radi kao snimatelj.

 

Postoje takođe, nepotvrđene, priče da je Srđan napustio TV Pink zbog samoinicijativnog brutalnog napada na Nenada Popovića, ministra proruske orijentacije u Vladi Srbije. Da će Srđan prirediti takvu “tv sačekušu” Popoviću, nije znao ni vlasnik Pinka Željko Mitrović.

Tako se bar, kasnije, pravdao ministru.

Srđana je, inače u ovoj godini baš poterao maler. Vlada Srbije je smenila Nenada Rovčanina sa mesta direktora Kontrole letenja Srbije i Crne Gore, inače aktera brojnih afera, kod koga je Srđan radio kao portparol za platu od skoro pola miliona dinara.

 

A.A.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *