POTERA ZA UBICOM! HELIKOPTERI NADLEĆU JABUKOVAC: Policija na tragu zločincu!

Policija je danas zatekla telo Raje Kazimirovića (72) na traktoru, njegove majke Dragice (93) u dvorištu, a nešto dalje od nje i tela Rajine sestre Ljubinke i još jedne žene

Na salašu porodice Kazimirović u Jabukovcu kod Negotina dana su oko 14 časova pronađena četiri leša, a istražitelji sumnjaju da je glavu porodice i tri žene ubila nepoznata osoba za kojom se traga!

Prema nezvaničnim informacijama, na traktoru u dvorištu policija je zatekla telo Raje Kazimirovića (72), nešto dalje leš njegove majke Dragice (93), a kod šupe na istom imanju tela njegove sestre Ljubinke Oprikić (76) i izvesne Dragane, za koju se sumnja da je ćerka Kazimirove sestre Ljubinke.

U Jabukovcu je trenutno opsadno stanje i helikopteri konstantno nadleću ovo selo kod Negotina.

Kako Kurir nezvanično saznaje, policija traga za kriminalcem iz Brze Palanke koji je nedavno izašao iz zatvora u kojem je služio višegodišnju kaznu.

Prema rečima meštana, u poslednje vreme su ga viđali u ovom selu, a navodno su ga se prilično i plašili jer je bio osuđivan za sve i svašta, a i samim izglednom uliva strah u kosti.

Put koji je udaljen nekoliko metara od mesta zločina, policija drži pod strogom opsadom. Nikome nije dozvoljen ni prolaz, ni prilaz.

Takođe, policija intenzivno traga za izvesnim Markom kako bi ga saslušali, ali zasad niko ne zna gde se ovaj muškarac nalazi.

U selu Jabukovac trenutno se nalaze specijalci iz Beograda koji rade na rasvetljavanju ovog strašnog zločina.

U toku je potraga i za još jednim osumnjičenim, čiji identitet, za sada, nije poznat.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *